點睇打工仔同學生拍拖

236 回覆
13 Like 62 Dislike
同年紀差幾多

咁你覺得幾多先可以
我同男朋友都差4年
差唔多日日都見
而家我sem break緊 日日都會去同男朋友食lunch再等佢收工
我同男友又係相差4年
一齊咗年幾
雖然經常嘈交 叫過好多次分手
但大家真係好愛大家 所以分唔成

嘈下交其實都係嬲嬲豬姐唔會話唔愛對方既
我同男朋友都一年 未鬧過交

冇鬧交 好羨慕
不過佢真係對我好好好好好好好

可能真係遇上對的人掛 目前我地都想同對方結婚
唔洗羨慕既 唔同情侶有唔同相處方式姐 至緊要大家相愛自在同開心
拍左就黎4年
我大佢3年
佢而家先畢業
感覺幾好,帶住佢一路成長,互相鼓勵
我同男朋友都差4年
差唔多日日都見
而家我sem break緊 日日都會去同男朋友食lunch再等佢收工

好煙韌
拍左就黎4年
我大佢3年
佢而家先畢業
感覺幾好,帶住佢一路成長,互相鼓勵

好想好似你咁 讀完書仲一齊緊 然後畢左業之後一齊為生活努力 陪住對方
我同男朋友都差4年
差唔多日日都見

好煙韌

唔見一日會覺得個日好頹好寂莫
有無男學生同打工女拍拖

我同男朋友都差4年
差唔多日日都見

好煙韌

I know that feel 個心好掛住好掛住 不過知自己唔應該成日打擾佢工作
如果換轉個女打工
個男係學生又點睇
#性別平等

.
一齊左一年呢種生活.今年佢終於grad喇
如果換轉個女打工
個男係學生又點睇
#性別平等

.
一齊左一年呢種生活.今年佢終於grad喇

男方點睇?
平時我有我返學佢有佢返工,夜晚傾電話,六日去佢度住
我同佢一齊之後就無哂男仔frd,但因為唔鍾意行街打扮追潮流所以本身女仔frd都唔多
依家sem break個個去哂旅行,我喺屋企悶到抽筋但佢忙到放工同我食個飯就訓
有咩可以消磨下時間?
我同男朋友都差4年
差唔多日日都見

好煙韌

I know that feel 個心好掛住好掛住 不過知自己唔應該成日打擾佢工作

我男朋友返工都秒回whatsapp
我成日都諗緊佢究竟係咪返緊工
我同佢一齊之後就無哂男仔frd,但因為唔鍾意行街打扮追潮流所以本身女仔frd都唔多
依家sem break個個去哂旅行,我喺屋企悶到抽筋但佢忙到放工同我食個飯就訓
有咩可以消磨下時間?

搵工啦又可以儲錢又可以有意義地消磨時間 我朋友都唔多 基本上放工自己hea多陣就等到bb放工同我傾下計
我同男朋友都差4年
差唔多日日都見

好煙韌

扮工時間 男友做邊行?
有無男學生同打工女拍拖

我識一對,超sweet
睇直播識到個中學學生妺😳
而家一齊緊。
利申,我今年29

利害呀Ching
好正
男朋友係打工仔
40幾k一個月
好有安全感
有咩可以消磨下時間?

搵工啦又可以儲錢又可以有意義地消磨時間 我朋友都唔多 基本上放工自己hea多陣就等到bb放工同我傾下計

最慘係個break唔長唔短,七月頭開學喇,得一個月都唔知返咩好
早兩年仲有幫人補習,依家佢地grad左就無再搵喇 同家長打交道真係好煩
睇直播識到個中學學生妺😳
而家一齊緊。
利申,我今年29

利害呀Ching

可能係我一生人中最叻仔嘅一次
好正
男朋友係打工仔
40幾k一個月
好有安全感

佢做咩架
有咩可以消磨下時間?

最慘係個break唔長唔短,七月頭開學喇,得一個月都唔知返咩好
早兩年仲有幫人補習,依家佢地grad左就無再搵喇 同家長打交道真係好煩

七月開sem可能我孤陋寡聞
女朋友細6年,仲係中學,拍左一年幾,其實都好sweet,但係見面次數好少,佢屋企又好嚴,自己其實都有時會氣餒,但係真係好愛佢。依加番緊工草緊錢,等佢大d想帶佢去唔同國家旅行。講到尾其實真係用心去keep,唔係幾耐都會散,ex 都係學生,貪圖大學生多姿多彩生活,一升u就帽左我,依加諗起,無佢唔會有呢個,btw,希望咁多位巴絲開開心心,搵到自己另一半開心過世
有無男學生同打工女拍拖

我朋友自稱同過學校MISS拍拖
嗰陣佢係學生
佢話同嗰MISS出街嗰陣嗰MISS成日都會主動俾錢
試過俾自己個銀包
去買野食

一時手快打錯

不用搞辯了 你的朋友

講返我朋友先
佢話覺得有個成熟既女朋友幾閞心
係嗰MISS身上學到好多野
好過同D ON99生勾勾既學生妹一齊
不過佢話諗翻起覺得自己似做鴨/食軟飯
所以唔願同人講呢段關係

所以由始至終都係得你同miss知

雖然平心而論嗰MISS幾正
但我朋友話依家諗翻起都覺得噁心
BTW佢之前成日DOWN D女教師AV
唔知兩件事有無關係

連朋友下載邊類型av都知
明晒
你朋友
我同男朋友都差4年
差唔多日日都見

好煙韌

扮工時間 男友做邊行?

坐寫字樓嘆下冷氣 工程報下價 有時出去site visit咁
扮工時間都秒回我真係好幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞