點睇打工仔同學生拍拖

236 回覆
13 Like 62 Dislike
大家好似都唔睇好咁 想同而家個男朋友結婚
以前就係大少時間陪佢
所以散左

sad story
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
佢返工忙 費事阻佢 放工攰佢想自己hea 費事嘈佢
臨訓先會打嚟up一兩句然後訓
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

屌佢老母我都唔知自己係咪仲拍緊拖
好頹

我都大部分時間自己一個人過 不過嘗試體諒佢 知道佢係愛我就夠

知佢好緊我 但真係忙同冇嘢講
個人拍到好頹
遲啲我返工時間會好難夾到佢
都唔知之後點好

睇大家有無心keep 唔會無野講既 分享下自己當日既事咁 咁又一日

唔係日日都有咁多精彩野突發野分享架嘛
打工仔既會比學生當做atm
你冇錢既時候就會飛你或者帶帽 完
我中二左右開始同男朋友一齊咗四年
睇住佢正正常常變負債
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

我都大部分時間自己一個人過 不過嘗試體諒佢 知道佢係愛我就夠

個人拍到好頹
都唔知之後點好

睇大家有無心keep 唔會無野講既 分享下自己當日既事咁 咁又一日

年半就咁 咁點一世
打工仔既會比學生當做atm
你冇錢既時候就會飛你或者帶帽 完

我唔覺得所有女仔都會係咁樣 我亦無當男朋友係提款機
我中二左右開始同男朋友一齊咗四年
睇住佢正正常常變負債

佢大你幾多年
大家平時幾耐見一次面 會唔會因為男朋友返工而覺得相處時間好少?

之前佢冇咁忙 我一個星期起碼會接佢放工一日 星期六日就一定留一日俾我
一個星期見兩三日到啦
但呢兩個星期佢好忙 星期六日都要做野 已經成個禮拜冇見啦
好掛住佢呀
但做野緊要
小妹會乖乖地得男朋友得閒再陪我嫁

岩呀雖然好想佢陪我但我都明白做野身不由己 唯有慢慢等佢得閒唔想成為佢既壓力來源去要佢擠時間比我 認真做野既佢都好好j

Agger
佢真係好好j

佢公司離你遠唔遠?如果車程好耐你都肯去接男朋友好女友

佢有時會去唔同office返工
最遠淨係去都要個半鐘呀 多數個零鐘
有次佢去接佢 我戇鳩鳩咁去錯地方 俾佢笑咗好耐

咁樣都幾sweet呀笑下你都係情趣黎
男朋友今年fg 做野 我就final year 有d 唔習慣冇得日見夜見 但一星期食一至兩野夜晚都ok
男朋友今年fg 做野 我就final year 有d 唔習慣冇得日見夜見 但一星期食一至兩野夜晚都ok

咁都係維持一年姐好快到你畢業 齊齊捱
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

個人拍到好頹
都唔知之後點好

年半就咁 咁點一世

我正正常常同同學拍拖 年半都完左 因為開始變得太平淡 到最後佢就冇引飛左我
利申:享受平淡+唔係有錢仔
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

個人拍到好頹
都唔知之後點好

年半就咁 咁點一世

我正正常常同同學拍拖 年半都完左 因為開始變得太平淡 到最後佢就冇引飛左我

我意思係見得小仲要冇乜交流咁 只會變淡 無論另一方有幾中意都好
大家好似都唔睇好咁 想同而家個男朋友結婚

我都好想
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

個人拍到好頹
都唔知之後點好

年半就咁 咁點一世

我意思係見得小仲要冇乜交流咁 只會變淡 無論另一方有幾中意都好

連見面個陣都無晒sweet既感覺?好似好sad
想同大專/大學生拍
好似會冇咁現實

a0打工仔
想同大專/大學生拍
好似會冇咁現實

a0打工仔

現唔現實其實都係睇人
想同大專/大學生拍
好似會冇咁現實

a0打工仔

現唔現實其實都係睇人

感覺
學生會開朗活潑啲 打工會令人麻木
想同大專/大學生拍
好似會冇咁現實

a0打工仔

現唔現實其實都係睇人

感覺

都覺 男朋友好似開始比份工永無止境咁主宰住 成日見佢好似好攰
想同大專/大學生拍
好似會冇咁現實

a0打工仔

現唔現實其實都係睇人

感覺

都覺 男朋友好似開始比份工永無止境咁主宰住 成日見佢好似好攰

真,如果冇野做 一放工個人就會好攰
幾好呀
條仔會成熟d
唔洗成日chur自己
有冇姐姐細佬例子

感覺姐姐細佬仲易散
想同大專/大學生拍
好似會冇咁現實

a0打工仔

現唔現實其實都係睇人

感覺

真,如果冇野做 一放工個人就會好攰

有野做反而會冇咁攰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞