點睇打工仔同學生拍拖

236 回覆
13 Like 62 Dislike
大家平時幾耐見一次面 會唔會因為男朋友返工而覺得相處時間好少?

之前佢冇咁忙 我一個星期起碼會接佢放工一日 星期六日就一定留一日俾我
一個星期見兩三日到啦
但呢兩個星期佢好忙 星期六日都要做野 已經成個禮拜冇見啦
好掛住佢呀
但做野緊要
小妹會乖乖地得男朋友得閒再陪我嫁

岩呀雖然好想佢陪我但我都明白做野身不由己 唯有慢慢等佢得閒唔想成為佢既壓力來源去要佢擠時間比我 認真做野既佢都好好j

Agger
佢真係好好j

佢公司離你遠唔遠?如果車程好耐你都肯去接男朋友好女友

佢有時會去唔同office返工
最遠淨係去都要個半鐘呀 多數個零鐘
有次佢去接佢 我戇鳩鳩咁去錯地方 俾佢笑咗好耐
男既貪後生年輕肉體
女既貪年長成熟有錢
六點鐘放工時間到 打工仔加入討論

男朋友好慘 呢幾晚返9放凌晨
通常女學生+男打工仔都好難行得耐
女仔年紀咁細實係想個男朋友陪佢多啲啦
而且女學生身邊肯定多厹
打工仔搵學生妹拍拖只不過想放假個陣有系屌姐 扮乜撚野

唔一定既 點解唔可以係真愛
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
佢返工忙 費事阻佢 放工攰佢想自己hea 費事嘈佢
臨訓先會打嚟up一兩句然後訓
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

屌佢老母我都唔知自己係咪仲拍緊拖
好頹

我都大部分時間自己一個人過 不過嘗試體諒佢 知道佢係愛我就夠
男既貪後生年輕肉體
女既貪年長成熟有錢

唔係個個都係咁既
打工仔點識學生女友?
六點鐘放工時間到 打工仔加入討論

男朋友好慘 呢幾晚返9放凌晨

支持下佢
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

我都大部分時間自己一個人過 不過嘗試體諒佢 知道佢係愛我就夠

知佢好緊我 但真係忙同冇嘢講
個人拍到好頹
遲啲我返工時間會好難夾到佢
都唔知之後點好
我男朋友成撚日話我小學雞 唔明佢返工攰
我就喺佢返工放工都成撚日煩住佢
可能我地根本唔適合一齊
可能我地根本唔適合一齊

屌夠仲唔甩手咩
男既貪後生年輕肉體
女既貪年長成熟有錢

俾你搶先講左
可能我地根本唔適合一齊

好驚遲啲同男朋友都會咁
之前嗌交個陣佢都話我成日都好細路⋯

咁又係事實嚟嘅
男既貪後生年輕肉體
女既貪年長成熟有錢

唔係咩呀
女學生青春既肉體....嗚呀
以前就係大少時間陪佢
所以散左

學生妹除咗後生白滑下面緊之外有咩好處?
又冇出黎做過野根本不能分憂
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

姐係你地唔夾呀 廢事傷心 趁早啦

學生妹除咗後生白滑下面緊之外有咩好處?
又冇出黎做過野根本不能分憂

過來人表示認同
打工仔見過世面再望返d學生妹,真係會覺得佢地又幼稚又任性
ex大自己6年 已經翻左幾年工
一齊左半年因為價值觀差太遠已分手
有無男學生同打工女拍拖

我朋友自稱同過學校MISS拍拖
嗰陣佢係學生
佢話同嗰MISS出街嗰陣嗰MISS成日都會主動俾錢
試過俾自己個銀包
去買野食

一時手快打錯

不用搞辯了 你的朋友

講返我朋友先
佢話覺得有個成熟既女朋友幾閞心
係嗰MISS身上學到好多野
好過同D ON99生勾勾既學生妹一齊
不過佢話諗翻起覺得自己似做鴨/食軟飯
所以唔願同人講呢段關係

所以由始至終都係得你同miss知

雖然平心而論嗰MISS幾正
但我朋友話依家諗翻起都覺得噁心
BTW佢之前成日DOWN D女教師AV
唔知兩件事有無關係
男既貪後生年輕肉體
女既貪年長成熟有錢

Agger
係交友app識過個港大妹,
佢覺得佢個班啲仔好幼稚,
同佢拍左年幾散拖,
利申: 揸車揾食,咩姿勢都試過
可能我地根本唔適合一齊

屌夠仲唔甩手咩

除左身份呢啲因素 拍拖其實都睇人夾人既 加油啦
男朋友返工
我就畢業 拍咗年半
一日內對話唔超50句
平時食飯各有各睇手機
星期日下晝先會出街

好頹

知佢好緊我 但真係忙同冇嘢講
個人拍到好頹
遲啲我返工時間會好難夾到佢
都唔知之後點好

睇大家有無心keep 唔會無野講既 分享下自己當日既事咁 咁又一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞