2008年,32歲,我去了一趟印度。(2)

607 回覆
44 Like 7 Dislike
好痴線
今日仲掛到四點

真係估你唔到

今日無得開市、又無馬跑

香港人最鍾意其中兩樣無得賭

南深圳又一新演繹全新生活方式

打風過後一更新
請問你同A既事係幾耐之前?我已經唔記得左你有冇提過具體年份
感謝你收看先

你當魚蛋之後就可以
https://youtu.be/35hyLEPh3mQ

光頭張真係渣男
講真佢開始同居後我就冇再睇

不過都預左佢係乜野人
都唔可能有咩好結果
留言一面倒屌佢
我而家先睇近一個月既片
我睇緊一條話害她又得去找工作既片
話因為佢大肚時光頭聽左個越南佬講話大肚咪工作就叫佢唔好做,

搞到而家又要搵野做。

不過我覺得光頭好利害, 到而家都仲係用手機翻譯溝通 
佢唔駛做還好。 如果要搵野做咁搞法佢死得, 吓吓都要拎部機出黎翻。 咁樣兩個人點可能長
好快睇左,
講到尾,都係唔鐘意人地個女
唔識講, 人地個女冇錯,不過慘啲。 同埋個阿媽想留住光頭都送左個女番鄉下。。。。
未睇到尾, 咁即係兩個繼續一齊, 但分開住?
光頭話唔可能做佢個女爸爸, 即係就算仲肯一齊都唔會要個女?
開始左都冇野講, 而家咁不如分手好了。 如果唔係即係要人地唔要個女
佢都無心學,我睇耐左仲識俄文多過佢
佢言下之意都係唔鐘意買一送一,只係想二人世界扑下野,無責任
好有心機咁睇埋留言
都幾想同你討論一吓光頭張

我冇睇番以前點同你講,但我應該有講過一直唔睇好會長。
差在幾耐。

光頭講既野都只不過係一堆好靚既理性理由。
其實就只不過一句玩厭左, 想走去搵另一個。
所以又唔太想去駁佢既論點。

只係俄語果度, 佢唔學真係佢問題, 你話佢係中國都話,
佢係果邊,都唔的起心去學,有個女伴可以成日同佢講同佢練都唔肯,咁就係佢抵打了。

仲有呀,真係唔好搵人地個女做借口, 細路女活潑係最好既, 明明一開始都喜歡愛麗絲, 而家又拎佢做借口, 咩無法比佢價值觀啲廢話,
俄語學好啲咪得囉。

不過講真, 一路睇佢由伊朗到而家, 其實佢溝女能有都係一般。
大部份人屌九佢都係因為佢搵左既都係一個良家婦女,如果係個爛浦爛玩既大家都明各取所需。

咁講啦, 如果只係想個過客, 咪唔好同居囉, 搞得同居, 都係想耐架啦。 仲有佢仲夠膽話寂寞,因為愛麗絲同佢溝通唔到。
都係果句, 有心既佢可以去學俄語, 可以用各種身體語言之類溝通。
尤其佢都出去個世界幾年, 唔係呢啲野要啲睇既人教番呀

其實我眼睇, 愛麗絲好喜歡佢的。對個小孩黎講而家係一種傷害。。。。
本來同一個有小孩既女人一齊, 就要番多少少道德上責任, 如果冇既想玩吓既,就唔好一齊。
而家咁佢確實抵屌的
https://www.youtube.com/watch?v=O9_rwon8q2U

而家睇番呢條, 不多說, 只係覺得光頭片內既說話對比今日
實在太嘲弄既味道。

其實顏值同身材蓮娜已很不錯, 人品應該也不錯。
最重要人家不是那種壞心腸的人。 在外國最怕係遇到渣既搞到自己一身蟻。 其實應該要好好珍惜的了。

片中段佢幫蓮娜按摩, 話人地愛佢愛到不得了。
我諗, 佢都係因為悶想走的了。
不然佢今日講既一堆所有問題, 難道七月尾時仲未有嗎?
咪玩啦。 所以我寧願佢渣到底。 玩過就算好過同人地玩家庭遊戲
條友啲媾女手段好粗陋,大部分時間都係面皮厚,佢想要刺激多過真愛
https://youtu.be/Uw24pAUImfo

睇完光頭張講既一堆道理

只想講
如果佢要求人哋理解佢
誤會佢想法既人都是不會思考

咁我已明白佢個心胸既程度同埋最好咪再拍片
秋天來到推一推
唔批評得
夜推一下

之後會更新
想講
放假都係去啲kol 行過既山照行

我老當然去啲兩星左右或以下

尤其去左一個城市草地睇吓成家大細野餐玩

香港真係好舒服又和平

希望大家唔好嫌更新得慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞