[多字少圖] 雲南元陽 - 哈尼雲上梯田

123 回覆
19 Like 1 Dislike
兩年前都單拖去左雲南幾日
好正

去左邊到 雲南我仲有好多地方想去
好能野你坐硬座 有無坐到椎間盤突出

有 post 話坐 16 個鐘 economy class 飛機已經想食, 呢邊有人坐 27 個鐘硬座面不改容

火車可以起身周圍行下,同埋佢到每個大站會停15分鐘左右可以出去

In Boeing we trust
之前去雲南
識左個紅河妹妹
遲D 順路去探佢先

More 好少見哈尼族既後生女仔
Btw我都係青旅識左幾個大陸妹

無more

真係當識個朋友姐

我都係 之後仲有冇約出黎玩?
好靚好想試下獨遊

巴打想去邊到

最想試下返大陸睇花 又想去下古城呀昆明呀西安呀喱啲咁
有時覺得某程度上 啲人都幾簡樸幾正
試過坐火車硬座廣州去昆明留名

巴打有冇後悔

有,果陣多人到連走廊都企滿人,一行開就會比人坐左個位,所以無得周圍走,一世人試一次就夠
好靚好想試下獨遊

巴打想去邊到

其實古城 同 昆明係無咩野睇
d自然景先正
下個月出發經雲南
想去但時間同交通唔允許
你啲相真係好靚
我都好撚想去一轉雲南睇下風景,機票好似幾貴下香港出發
巴打好波,自己一個去支那,唔怕死
btw支仔都撩
btw支仔都撩

去雲南旅行識到既人
同你香港見到果d自遊行 唔同

强國 已經唔算危險
咁都驚 好多地方唔駛去
下個月出發經雲南
想去但時間同交通唔允許

巴打經雲南去邊?
下個月都去雲南
hkexpress日日都有機,買左來回600都唔洗
有冇係火車柯屎?

佢冇得沖廁,要自己拎水沖
好靚好想試下獨遊

巴打想去邊到

睇花既話去滇東 昆明我覺得冇乜野玩,可能唔啱時候去,麗江古城就一定要去
試過坐火車硬座廣州去昆明留名

巴打有冇後悔

有,果陣多人到連走廊都企滿人,一行開就會比人坐左個位,所以無得周圍走,一世人試一次就夠

你冇劃位?硬座飛都可以劃定位先,full哂先要企,見到有人全程20幾個鐘冇坐過好慘 明明大家俾既錢一樣
好靚好想試下獨遊

巴打想去邊到

其實古城 同 昆明係無咩野睇
d自然景先正

Agger 雲南最吸引係自然景
四季可以睇既野都唔同
你啲相真係好靚

唔係我影架 上網搵返黎 我就係睇完先想去
電話影出黎爭好遠,好後悔冇學影相
我都好撚想去一轉雲南睇下風景,機票好似幾貴下香港出發

廣州出發平啲 大陸好多特價機票,可以留意下
btw支仔都撩

可能之前自己去過馬來西亞見冇事,大膽左所以今次玩命去支那 btw去完發覺冇想像中咁恐怖
27個鐘唔講野會口臭 同埋反而係佢地勸我之後要小心啲 又教我點樣做冇咁易俾人呃
下個月都去雲南
hkexpress日日都有機,買左來回600都唔洗

可能我去個陣係假期所以好貴 來回成千蚊
絲打打算去雲南邊到玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞