肯plan 旅行行程既男仔一定係好男仔!

125 回覆
128 Like 15 Dislike
早兩日先同條女plan完去東京行程
一齊plan都plan左兩日
仲plan埋啲交通check晒巴士班次時間
如果得一個人plan一定有排搞
好男仔?

哦,有咩用?
佢列哂想食咩想去邊比我,我跟住plan哂成個行程搶埋機票買埋酒店

咁又點?要走既始終都會走,好唔好有咩分別?
agger 但搞手係最吃力不討好個個

利申: 做開plan行程
你老味 我負責book 機票住宿
叫男朋友幫手plan行程 睇下有咩地方想去
佢話 得啦 你搞啦 我信得過你
做乜鳩

不嬲唔plan 每次都好開心 唔跑景點
我同你講 我plan唔係問題
問題係條女 有時去到先唔like
我plan行程 點樣順路 點樣預佢買左野
放係邊個locker 唔洗拎得咁辛苦
然後日本當地天氣 話佢聽著啲咩衫比較好
最離譜係 突然間一句
我想去上野睇櫻花 乜鳩plan都要再執過
最癲試過 佢講左一句我想係輕井澤stay多一晚
咁又即刻book酒店 又要諗過
然後佢話佢iphone電死左 成日無電好煩
又諗辦法睇下邊到有得換電 而又可以隔一陣拎返
又要再轉plan
我去日本果震 睇google map重多過我睇景

如果你地黎緊會同條女去日本
做多幾手準備,刨熟晒啲地鐵 新幹線
而且最好預留一筆錢搭的士
唔係條女分分鐘返到黎香港
聽唔知邊條八婆講 乜你無去邊邊邊到咩
之後你條女就黎料 將個波 完全射左去你度
重點唔好比你女朋友揀去邊 揀定比佢
咁我覺得PLAN咁大壇行程
其實都係自己既一種訓練來既

第一次PLAN 唔完美
知道自己有野忽略左
有之前經驗
咁下次會諗得更加周全

自問唔是叻人
當俾個機會練下腦亦冇壞丫

到宜家,都唔記得PLAN過幾多次了

聽到另一半話:你點識得來/你點BOOK到架?
係幾開心既
最離譜係 突然間一句
又要再轉plan

其實飛得,係香港都唔係一句就要就哂啦
寵到成隻港女咁又冇腦 有排受
女朋友次次都搞掂哂 話信我唔過 會問我想去邊同食咩 機票酒店就我搵完比佢再過目
去旅行我一定要自己plan晒
塞晒自己想去既地方先,再擺返少少行街/浪漫野俾女朋友
我去邊佢要跟去邊,行到攰返酒店幫我按摩

好慶幸有個咁好既女朋友
未plan過,去到酒店旅行睇書,見到有興趣先去
去過十幾次都係女朋友plan

我淨係帶個人去

男人唔壞女人唔愛

利申:一齊左八年
好男仔?

哦,有咩用?

屌呢個真

女友同佢屋企人去旅行
我無份去,但要幫佢plan晒所有野
點睇
女友同佢屋企人去旅行
點睇

淨幫佢plan單程
一人plan一次
上次我plan 今次男朋友plan
女友同佢屋企人去旅行
點睇

淨幫佢plan單程

叫佢自己負責一d都要比佢鬧
自己鍾意plan行程 男朋友淨係帶個人過去
利申一齊去過超過十次旅行 機票酒店行程都係自己搞 男朋友連會去邊都唔知
得罪講句
係好男仔呀 但啲女仔唔會鍾意

前排先係火車聽到兩個女仔話男朋友養唔大
個個都好幼稚
成個大細佬咁
要叫佢起身
旅行又唔plan行程

我心諗: 你自己拎嚟
最離譜係 突然間一句
又要再轉plan

呢GE態度
根本條女有問題
一齊落去遲早奶野
你有你道理,但有無諗過可能你男友本身唔係好想去旅行,只係為左陪你先去
當然以上只係我假設,唔知實際情況
利申:咁大個仔都對去旅行0興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞