肯plan 旅行行程既男仔一定係好男仔!

125 回覆
128 Like 15 Dislike
Plan 行程真係好痛苦
床上餵飽你咪得 其他隨意

叫你plan 個行程都唔撚得

唔撚俾你屌啊!

床上餵飽你咪得 其他隨意

叫你plan 個行程都唔撚得

唔撚俾你屌啊!

洗費男方出 砌下都唔畀

機票住宿都係我比架

飛啦咁

同我一齊
講到尾又係錢。

唔使港女出錢就得

不過Plan 行程係件好浪費時間心血既事
要夠細心 唔係是但塞個景點
要考慮嗰日天氣 有無車去 幾耐一班 嗰日會唔會多人
考慮景點之間係咪順路 會唔會無野食
叻啲既仲可以accommodate 到男女需要
唔會悶親大家
肯主動plan 行程 代表個女人細心 有條理 負責任

我明白你嘅情況,但你禁講會無意中將所有責任推曬比男仔

利申:同女朋友去緊旅行
屌!洗費我比,機票酒店AA
行程我plan,交通,野食我搵。
結果 比人飛左
同過一個fd去旅行 我plan九成行程
搞到好似做project咁, 又要同佢報告幾點去邊、點去、食乜, 仲要我整個word出嚟有圖有字 做少咗啲又俾佢屌
點知好男仔 直情男神

利申 巴打 唔PLAN行程
要考慮哂天時地利人和黎plan,條仔諸葛亮咩

其實我覺得根據景點地理位置同開放時間排次序就已經好足夠,諗天氣同人真係多餘,點知同顧到咁多,閒日去咪夠哂少人
同過一個fd去旅行 我plan九成行程
搞到好似做project咁, 又要同佢報告幾點去邊、點去、食乜, 仲要我整個word出嚟有圖有字 做少咗啲又俾佢屌

我都係咁,google map加excel,但安排得唔好個fd唔會屌
其實好鐘意同d無所謂既人去旅行

我一定會編哂自己想去 再加熱門景點

所以plan之前講定有無地方想去 有無咩想睇想食

無就任我行
我係好男仔
點解講到自己好似冇份去咁?
去旅行你自己都有責任
一早知我男朋友係好男仔
你老味 我負責book 機票住宿
叫男朋友幫手plan行程 睇下有咩地方想去
佢話 得啦 你搞啦 我信得過你
做乜鳩

同我男友一撚樣
問佢咩都話無所謂 你決定

之後分左手
做乜鳩

假如機票酒店都係男仔book的話
女仔plan返行程
你地又會點睇

禁個掣乍喎 你冇野呀
好男仔冇人鍾意

agger
屌 依家D男人淨係識玩玩食食
叫佢plan行程 自己訂機票
準備證件個d都懶撚過西咁
做乜鳩

假如機票酒店都係男仔book的話
女仔plan返行程
你地又會點睇

禁個掣乍喎 你冇野呀

電話禁極刀?
做乜鳩

同我男友一撚樣
問佢咩都話無所謂 你決定

死港男
好男仔冇人鍾意

博pm就走啦
之前同條女去日本,機票食宿行程計劃全部我包辦曬,剩係同條女講,你剩係帶你自己d錢買你自己ge野就夠,條女對行程好滿意,自己會覺得好有成功感

你做到咁樣呢
下一獲佢就連買自己野既錢都希望係你出
多謝樓主讚賞,其實我覺得plan行程有成功感,同埋嗰次既旅行會好實在
同男朋友去旅行
我揀景點 佢plan路線同訂野
佢真係好好
好男仔留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞