拳願奧米加集中討論區33

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
痴撚線頸都斷
隻牛牛睇黎都係絕好調
羅剎掌坂東
咁咪更加證明兩年後王馬個低功率預借會勁好多
無傷猛虎

差啲比你fake左
打爆剎那嗰時王馬已經係完全恢復曬,唔係剎那令佢恢復
二輪王馬應該係體能同技術一齊拎返的
因為佢有做調查姐仲咁岩估到佢用咩方式殺人姐,無做一野比人打爆左
滿師理人
認真山下
除咗緬甸有邊個唔會比佢打爆
同埋王馬開左預借一輪雷庵先解放
但王馬預借超負荷雷庵打左王馬一拳就熄左解放開唔返
所以王馬預借係耐過雷庵解放的
低功率預借只會更加耐,加埋技術搭夠同奧義屈機
王馬唔夠技術雷庵打,但一定唔會差得太多
可能就係決賽黑木同牙嗰種差距
你啱,記錯咗佢打王馬嗰下
其實佢無講幾時條骨恢復,要講完全覺醒都係預借俾雷庵打到瞓低之後嘅事,二輪王馬快幾倍主要都係功率原因
呢個太bug

我覺得腰骨擺明係後加設定去解釋返呢一句
失憶唔記得技術唔係二落既封印黎,係預借既副作用,氣絕+腰骨先係二虎既封印,佢咁講得,就應該係嗰刻二虎既兩個封印都解曬先會咁勁,功率關事,但體能都關事,畫面上睇二輪王馬身體能力係明顯有質既飛躍
咁睇二虎限制力量係指緊限制預借個功率喎
學你話齋,無明確講過王馬係幾時同點樣解封預借
已知既就係王馬喺二輪後先後拎返技術、體能、預借、奧義

技術有兩輪升級,奧義係最後先記得,咁合理睇法就係王馬比牙踢完之後同時拎返技術(第一重) 、體能同預借

如果王馬解封後體能無變既話,根本唔駛特登去講打剎那嗰陣直接話佢身體成長左咪得
大隻金田
第三輪千葉
唔好賴香港人,全世界討論區都係咁
其實呂天開解放唔會降智商既話都好勁
想睇呂天出五王拳
支國傳武咁,吹到千年傳承密技

然後不堪一擊
唔好話第三輪,兩年後都俾相撲打爆
其實攞返記憶同修正脊骨未必關事,可能一早隨住身體成長修正咗,打石頭嗰到王馬本身係打唔爛,但係修正姿勢後就得,無講過關身體能力事,而係突顯技術嘅強大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞