點睇kia部stonic?

70 回覆
1 Like 16 Dislike
咪就係笑緊你班友為咗用柴油寧願出貨Van囉
有個網喺車尾都接受到
汽油每L $6.06稅,買油渣唔益港共有咩問題
呢個係另一個議題,我同意你,但覺得出架有網既貨van當私家車用真心柒
新sorento hybrid版我睇車評都扯扯地,但代理點解唔入?因為明知班人會嫌貴,寧願整架咁獨特既貨van版出黎 事實上香港揸kia 既係咩人多上面好多comment都講左
用柴油慳錢有咩問題
咁用得柴油就預左多個貨網
條街咁多貨van sorento就證明市場係有market

你估條街個個好似連登仔咁月入10皮以上
買車買新車,整車番廠整咩
唔好買1.4na dklm
唔出1.0t細電都唔買
換個垃圾章仲柒左,柒上加柒,個個都換果隻章就算唔係代表kia都變左係
三汽缸
試過去showroom 坐過
覺得頭頂都幾壓迫 前玻璃唔夠高
仲有 Mercedes Benz G class
明明就係港共啲濕鳩搬龍門政策 柴油私家車廢氣標準仲高過歐盟 先搞到咁
都唔知有乜好笑
十幾萬 買得預左冇二手價啦
呢樣真根本平靚正
Stonic 幾靚仔,平靚正,但內籠好似好窄
Airbag多過香港同價位嘅豐田行貨全新車
好多人話錦龍代理閪
冇錯,錦龍係閪
但係香港冇乜邊間代理係畀人讚嘅
如果樓主乜都唔改,齋版咁渣嘅話,錦龍其實唔算閪

最多挑剔啲㗎咋,大不了洗花車
二手市場搵唔到有Stonic盤賣
全新1.4買唔買得過,定執二手買返前幾年1.0版,除cc外,揸上嚟仲有無咩大分別
揸Kia都好過揸架03年jazz
利申 03年jazz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞