毓民電影系列《港督最後一個保鑣》

163 回覆
18 Like 2 Dislike
當年好瘦
佢係海底奇兵都有份配音,個角色叫大舊

上面post左
當年好瘦

社記同人力時代毓民開始發福

上面post左

毓民: 哈佬

上面post左

毓民: 七月一號話之佢仆街啦
5區公投 人民抬頭
新茉莉花花園巴打
新茉莉花園巴打
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?
當年好瘦

好似係因為戒咗煙
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?

俾盲目既陳雲fans當係叛徒咁咬
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖
當年好瘦

好似係因為戒咗煙

同埋毓民成日話自己係虔誠既基督徒
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖

見到識左好耐既巴打(唔想開名)盲目追隨到陳雲咁撚樣同變曬, 好心痛

利申: 不嬲都係非雲粉
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖

見到識左好耐既巴打(唔想開名)盲目追隨到陳雲咁撚樣同變曬, 好心痛

唔知仲以為毓民做左d咩大奸大惡,傷天害理既事
已經好少返果邊既時事台,選舉後嘈到依家真係見到都唔開胃
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖

嗰度變左私怨台啦

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖

嗰度變左私怨台啦

估唔到有d我曾經以為係高質會員都係雲粉
日日跟隨陳雲步伐話毓民係共碟係美碟係港獨係泛民
新茉莉花園巴打

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖

仲有發達啦巴打(雖然我否定明日過後既大支那廣東帝國主義巴主張)以前曾經o係隔離登(2010-2013年)都post過陳雲既論述文章, 發達啦巴打冇功都有勞啦(俾隔離登知道陳雲係乜水, 打響陳雲有人知既知名度)

“鄧” 佢唔抵

咩事?

得閒過去幫下拖

嗰度變左私怨台啦

估唔到有d我曾經以為係高質會員都係雲粉
日日跟隨陳雲步伐話毓民係共碟係美碟係港獨係泛民

乜撚都關美國事
留名
LM
當年臨97 時, 好多有政治意識既電影係香港上畫
當年臨97 時, 好多有政治意識既電影係香港上畫

不過衰在反共又親中華民國
但當時既時空10個有11個唔係親中華民國親係大中華, 再唔係親國民黨
[quote]當年臨97 時, 好多有政治意識既電影係香港上畫

不過衰在反共又親中華民國
但當時既時空10個有11個唔係親中華民國親係大中華, 再唔係親國民黨.

大家都親中華民國、親KMT或大中華, 唔怪得邊個既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞