求幫助 身體愈來愈差 唔想再行番之前條路

558 回覆
4 Like 188 Dislike
請各位睇埋樓主個fb 名

mk 到....

圖呢

第七頁有絲打貼咗 仲話識樓主

絲咩打呀
我係巴打黎,ok?

笑撚左
睇到fb 名之後走去search
貼相上fb又買香水又唱k又剩

我打左格仔你地都搵到??

last個片假名
樓主繼續打機就咩事都無

圖呢

絲咩打呀
我係巴打黎,ok?

笑撚左

last個片假名

發現左d野

屌好憎d mk妹用臭曬個日文

絲咩打呀
我係巴打黎,ok?

笑撚左

last個片假名

發現左d野

屌好憎d mk妹用臭曬個日文

樓豬

咁就比人起左底
mk到
Ig 試下search bobo之後純
我鳩禁應該估中
樓豬

咁就比人起左底

你fb d fd都話你化妝品唔係平野

你一句買到回憶 我真係比你吹脹
Ig 試下search bobo之後純
我鳩禁應該估中

用之前樓主個名加前面fb名撞到
樓豬

咁就比人起左底

你fb d fd都話你化妝品唔係平野

你一句買到回憶 我真係比你吹脹

無錢但係買名牌
借過錢比佢既巴打是咪比人利用左
此post 已完

我代財仔同mk 妹

向各位之前課過金嘅巴打講聲多謝

腸有事可以飲酒飲到醉 仲食勁重口味撈面

仲可以有錢染頭髮
白痴MK妹無得救
點解唔搵飲食?炒散都有啦
要問人借
張敬軒做得好喎今鋪

勁曲線出賣朋友

寧願犧牲自己 救返好多巴打
試面有人問點解唔訓m記要住月租7000既地方
馬死落地行 驚m記危險咪去租個床位訓啦
最好野係選擇性失明 解釋唔到既就唔覆
好心你醒下啦 唔想行返之前條路就路好再借人錢啦
靠自己 破產又好 債務重組又好
自己搞返掂先唔會再loop返條舊路
好難相信會有人會咁失敗
咁都未睇清個世界 仲想要人幫
面有人問點解唔訓m記要住月租7000既地方
好心你醒下啦 唔想行返之前條路就好再借人錢啦
好難相信會有人會咁失敗
好難相信會有人會咁失敗

樓主講過佢住紅磡 (雖然唔知真定假)

無錢住乜紅磡呀!
一個有錢買香水比自己既人,有資格叫人借錢比佢過活?
(巴絲們睇番個張fb cap圖,再搵下就見到樓豬自己買香水比自己)
一個條腸有事既病人,會又煙又酒,食公仔面?

理得你係真唔係,都要說服到人去幫你先得嫁

Aggre,幾皮野好閒,但問下借錢連悔改既感覺都比唔到人,真係借唔出手

+1 有都唔想借 問多兩句或者叫你搵工還債都要呀吱呀左 想點
好難相信會有人會咁失敗

樓主講過佢住紅磡 (雖然唔知真定假)

無錢住乜紅磡呀!

上面有人話佢住緊月租7000
真係富貴
由此至終 都係mk 妹想上嚟cap 水

咁啱又有水魚上釣
一個有錢買香水比自己既人,有資格叫人借錢比佢過活?
(巴絲們睇番個張fb cap圖,再搵下就見到樓豬自己買香水比自己)
一個條腸有事既病人,會又煙又酒,食公仔面?

理得你係真唔係,都要說服到人去幫你先得嫁

Aggre,幾皮野好閒,但問下借錢連悔改既感覺都比唔到人,真係借唔出手

+1 有都唔想借 問多兩句或者叫你搵工還債都要呀吱呀左 想點

佢好似話唔係佢唔想搵
只係話邊有咁多快錢
叫巴打課金就最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞