[集中討論] AlphaGo VS 柯潔 (2)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
無嘢搵嘢嚟屌
Show Blocked User - CarlZeiss
不過我覺得柯潔d棋品好差,成日彈弓手

佢好似未放落去 放個下諗清楚D咋喎

就係應該諗清楚先郁手,成日fing黎fing去舉棋不定

on9 未放落手彈你老母咩彈

唔通夾餸又可以拎對筷子係枱上遊黎遊去

欲加之罪何患無辭

講得好

因為柯潔係蝗所以係咁針對佢

其實我覺得係一個領域去到頂尖
國籍已經唔重要

欲加之罪何患無辭

根本搵野黎講

大佬佢九段黎架喎,諗清楚先落好難咩

睇你死撐好過隱
你話佢係咁R頭 R到成個盤都係頭皮無品好過啦

而且仲死撚日托住個頭,根本冇尊重過AlphaGo
你話佢係咁R頭 R到成個盤都係頭皮無品好過啦

係囉D頭皮掉晒落去
對手以為係白子黎

欲加之罪何患無辭

根本搵野黎講

睇你死撐好過隱

欲加之罪何患無辭

根本搵野黎講

甘你入商場唔買野算唔算你錯

拎夾餸同捉棋比?小學雞?
你不如話埋alphago 棋力15/6段對9段唔讓子好無品啦

欲加之罪何患無辭

根本搵野黎講

神都係人啦 佢只係臨放個下CONFIRM多一次有無落錯
唔覺得有咩問題

同樣係棋士,我真係唔覺李世石個場有咁多少動作

欲加之罪何患無辭

根本搵野黎講

睇你死撐好過隱

人地世界第一
鐘意點捉咪點捉咯
唔通你走去話費達拿打波姿態唔正確咩

欲加之罪何患無辭

講得好

因為柯潔係蝗所以係咁針對佢

其實我覺得係一個領域去到頂尖
國籍已經唔重要

都係果句,唔好所有野都要用政治角度去睇
今次捉得幾快
未到讀秒就差唔多捉完

今次每邊有3個鐘
完全唔係對手
咁都有小學雞搞事笑左 都未放暑假就咁
今次捉得幾快
未到讀秒就差唔多捉完

今次每邊有3個鐘

石仔個次係兩個鐘?
又罵戰
BTW,好似輸一目半
完全唔係對手

其實唔係囉,都叫做有一戰之力

欲加之罪何患無辭

根本搵野黎講

神都係人啦 佢只係臨放個下CONFIRM多一次有無落錯
唔覺得有咩問題

同樣係棋士,我真係唔覺李世石個場有咁多少動作

石仔唔著西裝打tie 添
搵黎講
討論下棋品就咁多成熟大人,失敬失敬
今次捉得幾快
未到讀秒就差唔多捉完

今次每邊有3個鐘

石仔個次係兩個鐘?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞