(絲入) 邊度買啲又平又靚嘅一字膊衫

86 回覆
0 Like 0 Dislike
Airspace垃圾到仆街 佢得貴個d 料先靚d
其餘都係垃圾!!!!!

冷靜冷靜
絲打中左伏?

係呀..買咗5件,其中2件爛到真係著唔到,d料差到可以拎黎拖地
另外1件勉強可以屋企著,但都係著唔到出街 覺得自己好哂錢
Pazzo/lovfee個質素真係好好多

哎含得撚 買左五件等成個月仲未出貨
預計31/5先出

Airspace 啲料真心唔得
其餘都係垃圾!!!!!

冷靜冷靜
絲打中左伏?

係呀..買咗5件,其中2件爛到真係著唔到,d料差到可以拎黎拖地

我睇中左一件好想買

有無得換嘅意思係?
American eagle點睇
其餘都係垃圾!!!!!

冷靜冷靜
絲打中左伏?

預計31/5先出

祝你好運 我買嗰啲款都唔差 就係臭
ig大把
uniqlo 新出嘅白色 啡色幾好睇

啡色無曬
其他得翻大碼同中碼

Uniqlo嗰件幾靚我都入左手
一係去啲大鋪睇下
例如moko嗰間
American eagle點睇

有諗過 不過太貴 四百件啊
一字膞衫入面要點著?
露bra帶好肉酸
無bra帶又驚跌
唔通要著nubra?
其餘都係垃圾!!!!!

冷靜冷靜
絲打中左伏?

預計31/5先出

咁5件入面 好個2件我都好滿意嘅 真係刮刮卡咁,差嘅就真係好差
Btw無得換呀 就算有得換通常都要買方承擔運費,太甘了

啡色無曬
其他得翻大碼同中碼

一係去啲大鋪睇下
例如moko嗰間

頭先係坑口間uniqlo買左件啡色size s
其實s同m分別唔係好大
一字膞衫入面要點著?
露bra帶好肉酸
無bra帶又驚跌
唔通要著nubra?

我會著strapless bra

啡色無曬
其他得翻大碼同中碼

一係去啲大鋪睇下
例如moko嗰間

頭先係坑口間uniqlo買左件啡色size s
其實s同m分別唔係好大

係沙田鋪買左黑色s
無哂啡色
好正
有咁多絲打答我
萬分感謝
其餘都係垃圾!!!!!

冷靜冷靜
絲打中左伏?

預計31/5先出

咁5件入面 好個2件我都好滿意嘅 真係刮刮卡咁,差嘅就真係好差
Btw無得換呀 就算有得換通常都要買方承擔運費,太甘了

岩岩收到了!29蚊運台灣寄我又覺得唔算貴
翻歸拆!!
翻歸拆!!

買過Pazzo嘅絲打
我想問你地由落單到送到香港用左幾耐?
想買衫去旅行
翻歸拆!!

夾呀親~碌唔到你TG add me ok ?
夾訂預我
我都幾鐘意airspace 夾訂預我
我覺得佢個捕夢網純色tshirt極度好著
味我就唔覺 啲料就唔係我想像咁好
但啲款就真心鍾意
夾訂預我

我都幾鐘意airspace 夾訂預我
我覺得佢個捕夢網純色tshirt極度好著
味我就唔覺 啲料就唔係我想像咁好
但啲款就真心鍾意

我都想買,但睇極都冇岩心水
我都想買,但睇極都冇岩心水

me too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞