無人講Moto G5 Plus既

86 回覆
5 Like 1 Dislike
我琴日部Nexus 5x死左 呢排又冇機岩買 是但揀左g5p用住先 smartone出$1998
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價
佢下面有個指模sensor 但同時又用虛擬鍵 想返home會成日禁個sensor
冇咩打機 不過近排有玩鯉魚王隻hea game 但估唔到lag到飛起 每食一粒食物都lag一下
巴打有咩想知 我可以試下

有無用external microsd card, 邊張好

有 用之前music player張sandisk 一年前買既 但佢有warn話張卡會慢 其他卡就冇試過 可能要買再新d
宜家android設計都唔會有實體鍵
唔明點解你會當左指紋係home

因為你開mon熄mon都用指紋 而指紋就係虛擬home鍵下面
我琴日部Nexus 5x死左 呢排又冇機岩買 是但揀左g5p用住先 smartone出$1998
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價
佢下面有個指模sensor 但同時又用虛擬鍵 想返home會成日禁個sensor
冇咩打機 不過近排有玩鯉魚王隻hea game 但估唔到lag到飛起 每食一粒食物都lag一下

有無用external microsd card, 邊張好

有 用之前music player張sandisk 一年前買既 但佢有warn話張卡會慢 其他卡就冇試過 可能要買再新d

巴打你合左sd卡落部機度?
用緊G4+ 5.5“ mon
唔捨得用 G5+ 5.2“ 細mon

但有NFC又真係想買
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價

smartone 9折?
今日有新機發佈
今日有新機發佈

z2?
係咪會出深藍色?
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價

係咪淨係得呢隻game先係咁?
今日有新機發佈

z2?

play
今日有新機發佈

z2?

play

好似同第一代無大分別,薄咗但係細電
想買部後備機
z play 定 g5 +會耐用d
想買部後備機
z play 定 g5 +會耐用d

z play
今日有新機發佈

z2?

play

鏡頭靚左
好似用g5+個鏡頭

其實g5+ z play z2 play 定位係咩
今日有新機發佈

z2?

play

鏡頭靚左
好似用g5+個鏡頭

依家z2 play一部頂左z 同z play
今日有新機發佈

z2?

play

鏡頭靚左
好似用g5+個鏡頭

依家z2 play一部頂左z 同z play

moto x4先係z play繼任人
上官網睇慧訊 同豐宅有賣nokia 6 , 去到乜撚都冇
係邊到買會抵D?

昨天問 Wilson $2100 仲送 mon 貼 + 套 +32GB sd

送比老豆好似幾好
係邊到買會抵D?

昨天問 Wilson $2100 仲送 mon 貼 + 套 +32GB sd

送比老豆好似幾好

唔係再送個尿袋咩?
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價

入moto app有得set 指紋掣做三天王
好似係
係邊到買會抵D?

送比老豆好似幾好

唔係再送個尿袋咩?

琴日係胃訊出左, $2199 送玻璃貼, 套(入面仲有張普通mon貼), 東芝32gb class 10 sd卡, 2600mah 尿袋
係邊到買會抵D?

送比老豆好似幾好

唔係再送個尿袋咩?

琴日係胃訊出左, $2199 送玻璃貼, 套(入面仲有張普通mon貼), 東芝32gb class 10 sd卡, 2600mah 尿袋

呢幾日用成點,有無心得分享吓
Wilxxx 出了機,遲幾天再分享心得,非常輕巧的手機,5.2“有指模+NFC, 呢個價位無乜其他對手
呢部機有NFC真心正,玩An pay check八達通 Suica 都得
但冇內置指南針有d麻煩
搾車開導航冇指南針單靠數據決定方位會唔方便
Wilxxx 出了機,遲幾天再分享心得,非常輕巧的手機,5.2“有指模+NFC, 呢個價位無乜其他對手

巴打覺得nokia6定呢部抵玩啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞