無人講Moto G5 Plus既

86 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人入咗手可以開心share下優點缺點
一句講晒,G5plus 定 C5pro
一句講晒,G5plus 定 C5pro

g5plus
samsung rom垃圾
真係冇咩人講,好慘,連打手都懶得屌
多少少買motp z play啦
玩埋moto mod

z play都係二千幾 點解唔買z play
多少少買motp z play啦
玩埋moto mod

z play都係二千幾 點解唔買z play

z play 相機廢過moto g5p
但電就大d 同可以玩mod
mod 都冇野好玩。。。粒電池mode 普通牛同尿袋都叉唔到要用番原廠牛。。。
mod 都冇野好玩。。。粒電池mode 普通牛同尿袋都叉唔到要用番原廠牛。。。

true 加上z play玩mod其實厚到仆街。。。
所以買g5p好過啦講真
Nokia 6 同佢,點㨂

nokia 6
nokia 6靚仔好多
Moto g5 plus成個震蛋咁

呢個真,但係我想打機,spec 會唔會有好大分別?

nokia 6粒u廢到
moto g 2千3有nfc 又有3卡槽
想問邊度有機可以試玩下

豐仔, 衛仔都有

粒mod電叉到 唔用原廠要等到電話100%後一陣先開始叉舊電mod
依家moto z play三千有冇找?有都幾吸引,核電

price最平寫兩千七
依家想買z,好似有d on9

price最平寫兩千七

咁咪同g5 plus差唔多,好難取捨

買z要買埋電mod
冇人講

買z要買埋電mod

不如等z2出啦

price最平寫兩千七

係我會買g5p zplay個鏡頭太垃圾。。

price最平寫兩千七

我好少影相 不過5.2"係吸引過5.5"既

price最平寫兩千七

我好少影相 不過5.2"係吸引過5.5"既

z play得3g ram

買z要買埋電mod

不如等z2出啦

等佢出 仲要到香港 起碼半年
我琴日部Nexus 5x死左 呢排又冇機岩買 是但揀左g5p用住先 smartone出$1998
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價
佢下面有個指模sensor 但同時又用虛擬鍵 想返home會成日禁個sensor
冇咩打機 不過近排有玩鯉魚王隻hea game 但估唔到lag到飛起 每食一粒食物都lag一下
巴打有咩想知 我可以試下
我琴日部Nexus 5x死左 呢排又冇機岩買 是但揀左g5p用住先 smartone出$1998
個樣係麻麻 但用落幾順
相機一般 但對得住個價
佢下面有個指模sensor 但同時又用虛擬鍵 想返home會成日禁個sensor
冇咩打機 不過近排有玩鯉魚王隻hea game 但估唔到lag到飛起 每食一粒食物都lag一下
巴打有咩想知 我可以試下

有無用external microsd card, 邊張好
宜家android設計都唔會有實體鍵
唔明點解你會當左指紋係home
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞