【鳩故】無啦啦有三條女同左我一齊住(2)

873 回覆
120 Like 15 Dislike
lm
LM
Sorry
玩爆咗你個post
無留意到1001
人物介紹:

新地(周日龍)
想脫毒但又唔識講野唔識著衫既柒頭,整埋啲濕鳩油頭但著niko and以為自己好撚型

椰奶
新地於中o遇到既三條女之一,應該大波,份人勁X10000000串

chantal
新地於中o遇到既三條女之一,勁X1000000000000000000000000000000000令女,係一個又可愛又靚女又索既女仔,傻傻地,勁受歡迎,啱啱同條賤種分左手

阿純
新地於中o遇到既三條女之一,懷疑自閉,有養狗zeze,大食(胃口)
暗hall各人

marie
椰奶家姐,女神level,勁x1000000000000000靚女,響暗hall打工,懷疑有不可告人過去

嘉桓
讀bu,八卦妹

阿梅
170高妹,飲酒嘔到幫新地洗頭

愛雯村
勁x10000000000000有錢
lm
Lm
Lm
tyson

讀law既大隻仔,晚晚舉鐵舉到呻吟

阿豪

貌似周國腎,但唱歌勁難聽,鐘意marie又唔敢開口一味扮cool既可憐蟲

otto

剪個陸軍裝都唔知做乜,又一個暗戀marie既hallmate

刀仔

疑似有勁多愛情經驗

肥昇

暗hall唯一肥仔

larry

唔飲得又扮飲得既mk仔,鐘意chantal

傻強

又一個唔飲得扮飲得既傻仔,好撚打得,公仔佬

狗哥

貌似梁家輝(九叔)
無事無事
寫到hitomi咁惡嘅
老虎乸
真人都好毒舌
回應返上個post

旅行既話我鐘意兩/三個人
有咩野都係呢幾個人知,太多人講唔到心事

但暫時無乜人頂得順我去旅行個schedule
兩三個啱啱好
太多人好難就行程
最尾都係會分開晒兩三個人一組

Btw, 我去旅行通常都係hea爆,可能一日去一個checkpoint 就算
新po冇文
我都唔知點解咁多人鍾意一日去三四個checkpoint
攰撚到傻﹐返工都冇咁攰
去親都兩三個
不過遲吓想試吓獨遊
回返上個post
ALEXANDROS好似未試過平安夜有live
寫故老作有乜所謂
我18年試過6日內大阪>東京>仙台>東京
on9的
唔知點解一睇到就自動focus咗
不過的確女性fans多過男性
好符合角色

慘過返工

瞓到自然醒,再落街食嘢
有心情就去吓checkpoint
無就去秋葉原hea吓或者行吓街就一日

做啲平時喺香港唔會做/做唔到嘅嘢先最爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞