男朋友出軌兩年 我仲同緊佢一齊 你問我答

215 回覆
1 Like 69 Dislike
樓主假膠 睇返佢d post 一時就男 一時就女

有丁嘅女人

你post還post
做乜尻post埋啲唔關事嘅人上嚟
戇尻就行遠啲啦
你地三個啲嘢我唔係好想理
但係唔好搞到其他人
再搞到其他人就對你唔客氣

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

樓主個男朋友根本就無同呢個人一齊過
由頭到尾都係喺度FF搵藉口俾自己,去說服自己個男人唔愛佢係因為有其他女人,根本無反省過自己三番四次出軌完仲要臭雞上身咁求人同返佢一齊

見到樓主呢啲人就諗起我男友個ex又係樓主呢種臭閪,你自己未玩夠就唔好害人啦仆街,小學雞鬥氣要搵第二個人黎傷害?你呢種人會終身感情不順最後俾人hurt到應一應孤獨終老入精神病院

事主同你男朋友無account唔緊要呀,呢度大把巴絲肯借account出黎替天行道 你呢啲滋擾/誹謗行為等俾人告/ban ac啦
講真 佢個心都唔係你到 兩個係個邊二人世界 你變左第3者個個 你攬住個只係當你肉便器既人做咩 你死扯住棵爛草到頭來你係仆得應個個 唔好咩假希望咩佢地會分手 人地要二手玩具你又想要咩 人要垃圾你都要垃圾? 你一日唔分手一日都冇人會要你 你宜家=冇人要一樣 佢心根本唔係你到
愛情係雙方 你呢段感情已經變左單方
下個 一定會更好

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

由頭到尾都係喺度FF搵藉口俾自己,去說服自己個男人唔愛佢係因為有其他女人,根本無反省過自己三番四次出軌完仲要臭雞上身咁求人同返佢一齊

見到樓主呢啲人就諗起我男友個ex又係樓主呢種臭閪,你自己未玩夠就唔好害人啦仆街,小學雞鬥氣要搵第二個人黎傷害?你呢種人會終身感情不順最後俾人hurt到應一應孤獨終老入精神病院

事主同你男朋友無account唔緊要呀,呢度大把巴絲肯借account出黎替天行道 你呢啲滋擾/誹謗行為等俾人告/ban ac啦

你係個臭西?

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

你係個臭西?

感覺好係

我主動接觸左事主,人地都由鳩你發癲唔追究
係你係度妄想症屈人姐
根本你先係出軌臭西

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

你係個臭西?

感覺好係

係你係度妄想症屈人姐
根本你先係出軌臭西

人講你就信 你似係個臭西多啲

咁不如叫樓主再貼多啲證據出黎俾大家望下
佢上個post都係貼啲完全prove唔到人地有同佢男友係埋一齊既對話cap圖,又唔講佢男友點回應

請善用起底功能睇下樓主出過幾多次軌好過啦你

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

你係個臭西?

感覺好係

係你係度妄想症屈人姐
根本你先係出軌臭西

佢上個post都係貼啲完全prove唔到人地有同佢男友係埋一齊既對話cap圖,又唔講佢男友點回應

你唔係有接觸過個臭西咩?咁你叫佢自己上黎講囉 定係你根本就係佢

你係個臭西?

感覺好係

係你係度妄想症屈人姐
根本你先係出軌臭西

你唔係有接觸過個臭西咩?咁你叫佢自己上黎講囉 定係你根本就係佢

佢有ac就唔洗係度俾你屌啦係咪呀

你係個臭西?

感覺好係

係你係度妄想症屈人姐
根本你先係出軌臭西

同埋你自己都有佢電話啦,又唔見你貼埋點同人對質
叫你貼出黎證明人地兩個拍緊拖你又無
男友認出軌啲對話錄音你又無
咩都無咁你係度擺幾張相幾粒字就想公審人

個個叫你搵過件你又話唔甘心
你話你係度做乜鳩?
就算你俾條命我算俾隻掌我睇我都係咁答你
因果報應,自作自受
屌醒你咋我話你聽

你係個臭西?

感覺好係

係你係度妄想症屈人姐
根本你先係出軌臭西

同埋你自己都有佢電話啦,又唔見你貼埋點同人對質
叫你貼出黎證明人地兩個拍緊拖你又無
男友認出軌啲對話錄音你又無
咩都無咁你係度擺幾張相幾粒字就想公審人

個個叫你搵過件你又話唔甘心
你話你係度做乜鳩?
就算你俾條命我算俾隻掌我睇我都係咁答你
因果報應,自作自受
屌醒你咋我話你聽

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

我嘅意思係post相唔好post啲唔關事嘅人
如果再犯
你張相連登見

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

如果再犯
你張相連登見

等睇樓主男友出黎互貼一拍兩散
係呀叫緊你呀廢柴
睇樓主舊po
想問下樓主係男定女
定比人帽得太多次轉左Gay

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

如果再犯
你張相連登見

係呀叫緊你呀廢柴

學下中文啦柒頭
你自己睇返我之前post嗰段嘢啦戇尻
乜撚野叫“你地三個啲嘢我唔係好想理呀”
字都唔撚識睇呀
我係叫佢地唔好搞到尐唔關事嘅人呀
懵撚
衝出嚟柒

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

如果再犯
你張相連登見

臭西嘅朋友會係好人?

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

如果再犯
你張相連登見

係呀叫緊你呀廢柴

學下中文啦柒頭
字都唔撚識睇呀
懵撚
衝出嚟柒

呢種人執迷不悟你警告佢有用咩?
隔日出一次同一樣既post仲要唔同名,貼同一樣野
佢要貼既,下個post咪又係繼續貼埋人地朋友出黎
佢就係要搞到人地無朋友嘛

你係有相咪貼返樓主出黎等佢學識收手
等佢唔好繼續傷害自己傷害他人

你post還post
戇尻就行遠啲啦
但係唔好搞到其他人

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

如果再犯
你張相連登見

臭西嘅朋友會係好人?

屌你啦 同學同屋個啲都係原罪呀?
咁都屈埋一份不如你唔好出世啦
點解唔分手

因為一齊好長時間 佢唔要我冇人會要我

我都係咁諗所以都冇分手

事主 ?

樓主出黎解釋啦
有人話呢個唔係2奶
究竟係定唔係?

佢係

如果再犯
你張相連登見

係呀叫緊你呀廢柴

學下中文啦柒頭
字都唔撚識睇呀
懵撚
衝出嚟柒

呢種人執迷不悟你警告佢有用咩?
隔日出一次同一樣既post仲要唔同名,貼同一樣野
佢要貼既,下個post咪又係繼續貼埋人地朋友出黎
佢就係要搞到人地無朋友嘛

你係有相咪貼返樓主出黎等佢學識收手
等佢唔好繼續傷害自己傷害他人

放得上ig即係public, 我唔明有咩問題?
一係佢以後post相遮曬啲朋友嘅樣囉
Post得果3張 有冇其他?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞