男朋友出軌兩年 我仲同緊佢一齊 你問我答

215 回覆
1 Like 69 Dislike
樓主幾多歲?
我之前ex都對自己勁差 小小野就又打又罵
成日覺得愛佢就要包容佢
之後ex話厭左想分手 我以為冇左佢就冇人要
分左手幾個月後機緣巧合識左個男仔好夾 對我好好 好快一齊左
ex就返黎求返我 話冇左我唔得
回頭睇返佢根本就係一篤屎
樓主 唔好對自己咁差 唔好再浪費自己時間 你咁好其實大把男仔中意 加油

22歲 多謝你但我冇勇氣分手

而家先22歲點會冇人要
你有冇諗過屋企人 如果父母知道你咁樣有幾傷心?

屌你重諗緊佢係咪三張野
屌你22 都唔改變 真係垃圾黎
唔怪得知你有d 咁既仔 自己拎黎 個世界細到
唔話你on9都唔得 女人最緊要自愛 條仔咁樣都原諒 明知條仔咁仆街都要繼續痴埋去 仆街真係唔抵可憐
曲線求屌醒POST

公開佢ig 等我dm佢睇下幾錢

佢同男朋友都喺外國

佢地都係外國
有咩可能會因為同係long d飛左果條女呀
一直比人呃都唔認 自欺欺人
仲要放上黎公審佢 點睇都係你on9啦
樓主咪又係雞 食德國腸
同年絲打
分手罷啦,long d仲要個臭西先同佢最近
就算佢點講話同條女冇聯絡,你問心,你信咩?
佢愛你既就唔會出軌啦係咪
依家你男朋友只係想一拖二,多個西屌下咁姐
你自問條件好過件臭西,你洗乜驚搵唔到下個
你求神拜佛賤男同件臭西白頭到老咪出黎害人害物添好過啦,係咪
你越拖得耐,傷既只係你
傷傷下你就唔會再對愛情有信心
加油絲打,唔好再令自己傷心!

有男朋友仲搞人個d臭西都係累人累物
祝天下所有臭西孤獨終老,日日西痕食自己
不如樓主講下你覺得自己有咩問題/缺點令你覺得你冇左呢個男朋友唔會搵倒第個

男朋友條撚係條女個西36小時啦
無咩益唔益個臭西
當你一知有個臭西存在就一定要分手
你而家個男朋友只係掛名
你又識過第二個囉 打和

我有試過 跟住佢駡我臭雞

講事實姐 臭雞

仲要免費個隻

死臭雞肯分手未
淨係識搵自殺要脅人繼續同你一齊你仲有啲咩值得人鍾意你?
你地仲有無鍚嘴 有無搞野
癲少陣啦 人地出軌仲同人一齊
你自己都應該知佢個心唔係你到
佢真係愛你又點會同第2條女有野啊
樓主你先得個22歲 大撚把市場啦
有必要為條賤男而作賤自己咩
真心覺得樓主勁 我自問真係做唔到
咁爆哂個臭西啲野出黎
點解你甘撚串
樓主講咁耐,係咪想邀請自己男朋友貼晒你有幾仆街既證據上黎?
嘩, 你都幾低賤
放手啦,我可以話你知,一個男人心裡面無你你做乜都無用。
片呢朋友
你想On撚9 邊到會有邊個冇左邊個唔得
你冇左佢都可以照樣生活
我同你同年 都係ex出過軌 但係一知有就斬攬
唔好諗同佢有將來 包保同佢結婚既唔會係你
佢明知你知道有第三者都繼續同人地聯絡
地位去到邊自己知啦 自欺欺人
以為你三十幾
屌先22
on9

你post還post
做乜尻post埋啲唔關事嘅人上嚟
戇尻就行遠啲啦
你地三個啲嘢我唔係好想理
但係唔好搞到其他人
再搞到其他人就對你唔客氣
勸你咪撚咁on9 唔係諗住捱過左 你條仔就會修心養性同你結婚啊嘛?偷食得第一次 之後都會偷食 比番自己些小尊嚴啦絲打 先得個22歲講到自己42歲咁 大把青春啦 洗咩屈就自己 浪費青春係條撚樣到
偷食生仔冇屎忽
22 碎 扑扑脆 驚冇人要....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞