男朋友出軌兩年 我仲同緊佢一齊 你問我答

215 回覆
1 Like 69 Dislike
樓主幾多歲?
我之前ex都對自己勁差 小小野就又打又罵
成日覺得愛佢就要包容佢
之後ex話厭左想分手 我以為冇左佢就冇人要
分左手幾個月後機緣巧合識左個男仔好夾 對我好好 好快一齊左
ex就返黎求返我 話冇左我唔得
回頭睇返佢根本就係一篤屎
樓主 唔好對自己咁差 唔好再浪費自己時間 你咁好其實大把男仔中意 加油

22歲 多謝你但我冇勇氣分手
又係樓主呢件痴線西
佢真係冇左你唔得就唔會咁啦,佢驚你跳樓自殺咋
放過自己啦
樓主幾多歲?
成日覺得愛佢就要包容佢
樓主 唔好對自己咁差 唔好再浪費自己時間 你咁好其實大把男仔中意 加油

22歲 多謝你但我冇勇氣分手

而家先22歲點會冇人要
你有冇諗過屋企人 如果父母知道你咁樣有幾傷心?
唔好再繼續on9落去啦
唔好作賤自己啦
仲幫手縱容條仆街出嚟害人
分手啦 不過你唔會聽 on9
點解唔分手

因為一齊好長時間 佢唔要我冇人會要我

你同佢繼續,根本就抹煞左你其他機會

我退出咪益咗個臭西

呢種諗法真係白痴 收手啦 攬住個厹過世咩
On9西
算鳩數啦你 人地日扑夜扑你咪阻鳩住晒係度獻世啦
佢唔同你分手係因為想返到香港有隻免費雞俾佢屌咋
仲以為人地冇左你唔得 你會唔會太高估自己啊
你又識過第二個囉 打和
你又識過第二個囉 打和

我有試過 跟住佢駡我臭雞
無人要都開心過同一個唔珍惜你既人一齊
你忍其實你最蝕底,個男既有可以享齊人之福,佢地遲早都會掉低你
到時你浪費哂啲時間,時間都唔重要,唔可以無埋自尊同自愛
加油
你又識過第二個囉 打和

講事實姐 臭雞
點解你咁都忍到?
你又識過第二個囉 打和

講事實姐 臭雞

仲要免費個隻
點解你咁都忍到?

唔忍仲可以點
貪佢夠大碌定驚佢翻嚟無閪屌呀
點解你咁都忍到?

唔忍仲可以點

樓主你真係愛佢所以忍?定唔想自己受傷害所以忍落去?
你先得個22歲 仲有大把世界 點會飛左個賤男就再冇人要你?
唔好畫地為牢綁住自己啦
而且你而家咁都唔會開心
樓主幾多歲?
成日覺得愛佢就要包容佢

根本就係我既經歷
啲賤男會成日踩到你無左佢就無價值
當你之後睇返就得啖笑
要相信自己呀!青春寶貴 唔好浪費係啲垃圾身上
垃圾,我話既
近水樓台
以前個ex又係咁
自己傻下傻下仲信佢無下次 繼續同佢一齊
最後都係同佢分手
宜家男朋友好好 好錫我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞