男朋友出軌兩年 我仲同緊佢一齊 你問我答

215 回覆
1 Like 69 Dislike
本來想公開埋個臭西電話 但係又好似冇咩用

公開佢ig 等我dm佢睇下幾錢
唔似樣既第一同第二張
好撚煩又係依條女
好平
樓主一定係男人胸

佢同男朋友都喺外國
你應該改下個post名:
做左on9兩年 仲繼續做緊 你問我答
屌 明顯你先係第三者 米撚搞尻人啦

佢同男朋友都喺外國

屌近水樓台
咁你點知個仆街仲同佢有無路?
醒啦絲打

男朋友成日幫住佢 我覺得佢地仲同居緊但係我冇證據
咁樣你好易俾條賤西反爆喎
屌 明顯你先係第三者 米撚搞尻人啦

你打返好d字再出嚟啦
米米米 米你老味臭呀
哇屌做你男友就正囉 去完搞個2奶番黎唔夠喉仲可以汁你2濟 諗起就爽
佢ig話stopstalk9me 喎
拖住隻垃圾咪仲衰過單身 on99
明玩妳地兩個
好人好者驚咩無人要姐
再拖多幾年就真係無人要

佢同男朋友都喺外國

屌近水樓台
醒啦絲打

前男朋友都係同個係英國嘅女仔出軌 不過我自己退出咗

佢同男朋友都喺外國

屌近水樓台
醒啦絲打

我覺得佢就係睇中我冇咗佢唔得 但係其實我覺得佢冇咗我都唔得
樓主幾多歲?
我之前ex都對自己勁差 小小野就又打又罵
成日覺得愛佢就要包容佢
之後ex話厭左想分手 我以為冇左佢就冇人要
分左手幾個月後機緣巧合識左個男仔好夾 對我好好 好快一齊左
ex就返黎求返我 話冇左我唔得
回頭睇返佢根本就係一篤屎
樓主 唔好對自己咁差 唔好再浪費自己時間 你咁好其實大把男仔中意 加油

佢同男朋友都喺外國

屌近水樓台
醒啦絲打

我覺得佢就係睇中我冇咗佢唔得 但係其實我覺得佢冇咗我都唔得

你咪一樣 抽身都做唔到都好意思話對方冇左你唔得
你係咁重要就唔敢偷食啦 會唔會太高估自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞