如果領養隻貓要比幾千蚊

70 回覆
3 Like 7 Dislike
英短收你3000好正常喎
你都識講領養有d要家訪麻煩啦
三唔識七俾隻名種貓你唔收你錢仲要唔洗家訪
有無咁大隻蛤蚧

呢款叫買貓
有無咁大隻蛤蚧

咁做乜唔買?

真係好撚on9 比3000蚊我去寵物店買好過
起馬有單有據
領養 要我畀錢叫買
領養得 會帶佢同上手見面玩下
我諗上手係迫不得已先想搵人領養 如果唔係等同賣寵物
咁愛協領養幾錢到?
唔好俾, 呢D根本就係變相賣貓

佢放隻B出黎俾人領養, 除非佢有證明貓B病過睇醫返好, 如果唔係幾個月既B有乜可能咁高生活費.
我果兩隻大帝一個月都係500~600咁上下.
如果話啲洗費係用係絕育洗潔梳洗 有哂証明我覺得好合理 如果乜都無是但開個價話咩領養費真係似賣貓多
唔使證明啦,呢啲多數係賣貓
有無咁大隻蛤蚧

咁做乜唔買?

真係好撚on9 比3000蚊我去寵物店買好過
起馬有單有據

癡線究竟啲人知唔知道咩價錢
有無咁大隻蛤蚧

咁做乜唔買?

咁你買埋我嗰份啦
擺明自家繁殖賣貓
話領養唔洗
報警啦
無牌賣貓

得佢電話又無佢個人資料
警察理鳩我就奇

無錯
佢地只會拉政治犯架ja
有無咁大隻蛤蚧

賣貓死全家
我問諗住玩下佢,拎多啲料
我叫佢拎針卡,絕養,睇醫生證明等等
佢原本話依啲有,點知轉頭又話揾唔到
然後send左第二隻貓嘅針卡比我
到底做乜鳩
其實擺到明係賣比你,不過好聽d叫領養費,但比起出面既寵物店平一倍有多。如果你真係接受唔到,都係去搵breeders買啦,有晒證書擺明係賣比你既 寵物店就不了..
btw 愛協好似都收領養費,不過幾舊水

我個fd係愛協會員 話領養要千幾左右

我個fd係愛協會員 話領養要千幾左右

睇你領養咩
如果係普通唐貓就500+170(入會)
未絕肓就+1000 保證金(絕肓後全數退番)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞