張崑陽點名怒屌黃世柒

159 回覆
454 Like 23 Dislike
同佢地講咁多把撚咩
堆垃圾快d移民啦
去外國做看更啦
正解
係連登 講正常野
係無人理 因為成班都係垃圾
好想佢地快d移民
你老母
有得揀咩?
咪就係 班仆街一味嘈嘈嘈
快d著草啦
張崑陽走就走啦 仲咁多口水
見到「講真我打國際戰線」果度睇到毛管戙
中二病到
你上年9月開始走到依家有咩貢獻?
移民仲口口聲聲話自己打國際線係得你同攬炒巴先咁無恥
身土不二 原來佢都係云粉嚟
唔知佢有冇介紹城邦論俾鬼佬睇
黃世柒今次係講得好客氣,平日佢周圍屈鬼
但今次係話監獄裏面講嘅嘢唔可以作準
咁的確冇人知道劉咁樣講背後嘅含意係乜嘢
或者有時文字表達冇咗語氣成個句子嘅真正意義又唔同咗
要問係個人決定,黃世澤今次個中心思想係唔好阻止,亦都冇得阻止,好正常喎
V Lau係有理想不過已經唔係第一次講錯野
佢班FD仲話佢唔駛度稿口若懸河...
移民同逃亡你分唔分到
黃世澤就算立場係好
佢評論都係太戇鳩

基本上,移民比留係香港好處多好多

但黃世澤評論太戇鳩
基本上講乜都屌佢老母就無死錯人

張崑陽做得無咁好既就係無屌黃世澤老母生埋個戇鳩仔
想多啲人陪佢坐監?任何有理性嘅人都唔係會咁樣諗,所以唔排除佢真係監獄度屈到諗唔通一啲野
垃圾 vs 垃圾
你搞錯一樣野

屌黃世澤條戇鳩仔人人有責
世7講咗100段片都冇講到個解決方案出嚟
淨係左屌右屌 快撚啲去死啦

黃世澤呢類就係典型禍國殃民
讀過下少少書嘅文人
就以為自己可以指揮江山
有人犧牲自己 講啲言論出嚟
俾佢講撚到好似做雞咁
香港人?你為咗呢班人犧牲值得咩?
你當捉鬼大師流?
我有睇佢既video,有時佢真係幾離地,不過叫人唔好再送頭,有得走就走,係絕對正確,需然無情,但佢有一定道理,留低既無好下場當年德國,大家都各自斷章取義,
而且我從來唔會科金,香港已經係777玩晒,唔好以為仲係呢個地方可以make noises ,我地大家應該尊重留港定離港既人,所有決定都係難(除左中產)
究竟世柒定見吾難頂啲
狗咬狗
以前都有聽過佢,佢係咁叫人走走走,唔走就On9
有冇諗過唔係個個都走撚到?唔係個個都想走?
唔知點解咁多人負皮你
但崑狗只係拜仁fans club ,同世7都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞