張崑陽點名怒屌黃世柒

159 回覆
454 Like 23 Dislike
今次黃世澤真係無九up wor, 講真佢無當面吊人戇鳩算客氣啦,坐監係好撚慘,但叫人留低陪坐有乜作用?走左起碼唔洗交稅做電池養班仆街港共先,而家唔多,599g已經屈哂機,唔做你暴動,做你非法集結都坐一年半載,仲講乜九抗爭
好心張崑陽都同黃世澤一樣收嗲啦.
走左佬無人怪你, 但你地真係無資格批評任何人囉
人地留左起香港坐監捱凍捱熱捱孤獨
你地走左去英國要乜有乜, 要offer有offer
出幾個post好意思話自己打國際線
香港準備變新疆/東柏林
我哋移民走難保留有用之軀抗爭 孫中山都要著草啦
曹操離開洛陽是為了討董卓
不離開也可以選擇做王允
一件垃圾屌另一件垃圾
崑狗果時出嚟問做咩唔拉佢,佢都有份參加初選,串柒柒咁,跟住轉過頭就笠水著草
跟緊拜登搵食就收嗲啦,香港既野關你撚事咩
世柒5毛list又多一人
張崑陽都係鬼
香港外唔使做呀?
手殘撳錯sorry
咪撚爆 25
分化同路人,又一個罪
走得好啦 留下有咩意義
而家係走難,唔係移民,自己想唔想變死屍 or 終身殘廢就睇你點想
甘多0.5 又不block
移民唔一定有計劃,因為唔少因留學、創業或工作關係意外移民,好似褚簡寧個美國公民身份。移民,有以下元素:

1)並無實在並即時危險(Clear and Present Danger)
2)目的並非為咗尋求安全港
3)重返原居地仍然係安全,甚至生活需要,可以穿梭原居地
叫人走一回事
一邊袋錢一邊屌坐監嘅人係鬼係另一件事
咁啤梨/林匡正咪係垃圾之最
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞