耶穌會周手淫出任天主教香港教區主教 搖L準備做漢奸

354 回覆
198 Like 27 Dislike
問下佢典睇支國拆教堂
拆啦
眼不見為淨
呢啲十字架
有其形而無其實
同崇拜偶像無異
好似算晚期
花地碼可唔可以再次神跡
我们在中南海的帝,愿人都尊祢的号为庆丰,愿祢的党国降临,愿祢的旨诏行在全球,如同行在中国。
我们日用的维稳费,求祢赐给我们。
收西方的债,如同我们收一带一路的债。
不叫我们遇见民主,救我们脱离自由,因为政权、军权、荣耀,全是祢的,直到永远,阿习!
應該會有唔少人退出天主教會
喂陳樞機真係唔好爆血管呀我偶像嚟
呢位弟兄有慧根呀
湯漢同楊鳴章都勁共
蔡惠民已經唔識 因為冇眼睇
想人睇嘅話不如改返個認真嘅post 名
天主唔係再次降臨咗喇咩
我成日都有幻覺見到佢嘅
哈利路习,阿习
做神父唔使用吖嘛咁可能有啲關係
講下笑唔好嬲
Pinned
我们在中南海的帝,愿人都尊祢的号为庆丰,愿祢的党国降临,愿祢的旨诏行在全球,如同行在中国。
我们日用的洗脑教育,求祢赐给我们。
收西方的债,如同我们收一带一路的债。
不叫我们遇见民主,救我们脱离自由,因为政权、军权、荣耀,全是祢的,直到永远,阿习!

sor改咗少少,好似會好啲咁
香港啲教堂好靚
唔好啦
雖然英國國教會嗰啲靚啲
唔貼埋依篇?

在2019年反修例運動期間,周守仁曾於10月在Facebook撰文,特別向「愛護華仁書院的校友、家長和朋友」表達,指年輕人向政府作出訴求令人動容,但以暴易暴只會令暴力繼續增大,仇恨更深,以暴力解決問題令原來善良的「初心」變得暗晦無光。他又指,「一部份的同學開始躁動、選擇偏離原先的想法,甚至用一些我們不願意見到的行動來表達他們的不滿。這是我們感到遺憾,更為學生感到擔憂的。」

他形容,「香港正面對最困難的時代,但是我們一定要相信,我們有最好的一代,他們的『初心』是美好的,純真善良,真誠的為自己的信念和香港的未來而發聲。陪伴我們的下一代,我們需要客觀、理性、持平,同時也需要理解、關愛、忍耐,讓他們在困難中看到機遇,在黑暗中開始準備黎明的到來。」周又以「Men for and with Others」的華仁精神,鼓勵守護香港及培育下一代。

https://www.hkcnews.com/article/41428/%E5%91%A8%E5%AE%88%E4%BB%81-%E5%A4%A9%E4%B8%BB%E6%95%99-41444/%E3%80%90%E6%96%B0%E4%BB%BB%E4%B8%BB%E6%95%99%E3%80%91%E6%87%B8%E7%BC%BA%E9%80%BE2%E5%B9%B4-%E6%A2%B5%E8%92%82%E5%B2%A1%E5%A7%94%E4%BB%BB%E8%8F%AF%E4%BB%81%E6%A0%A1%E7%9B%A3%E5%91%A8%E5%AE%88%E4%BB%81%E7%A5%9E%E7%88%B6%E7%82%BA%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%96%B0%E4%BB%BB%E4%B8%BB%E6%95%99-12%E6%9C%88%E7%A5%9D%E8%81%96%E5%B0%B1%E8%81%B7
根本自古以來就係咁黑暗
中世紀仲勁過呢啲(呢啲話焗住都仲有得講下)

咁就要由我呢個佛教徒話你知,蔡惠民仲仆街過前兩者combined。仆街到陳日君親身開聲,話如果蔡做港區主教,佢死咗之後都唔葬主教堂口,寧願去跑馬地自己一個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞