隻貓成日訓係未正常?

126 回覆
13 Like 2 Dislike
磨牙

得閒會upload 相上黎
屍變
沖下涼啦
真係唔該沖下涼啦
屍變

頂你
沖下涼啦

認真 前兩個星期沖完
真係唔該沖下涼啦

兩星期前沖完
我都想我隻貓成日訓 成日無時停 貓衝 btw 沖下涼啦

訓醒左係似女仔既,不過啲毛好似真係有少少污糟,明明係白色底,但睇落有少少黑黑地色,佢無奶自己嫁咩
貓貓佢岩岩過左身啦多謝各位巴打

好賤
我都想我隻貓成日訓 成日無時停 貓衝 btw 沖下涼啦

信我真係沖左

訓醒左係似女仔既,不過啲毛好似真係有少少污糟,明明係白色底,但睇落有少少黑黑地色,佢無奶自己嫁咩

有啊 但好似本身貓義工比我前已經沖過涼 沖左都係咁.... 唔知係之前養既人無沖過定本身顏色係咁

好賤

我都覺
好懶啊佢

好賤

我都覺

比佢fake左
仲以為真係咁峰迴路轉
好懶啊佢

懶到個點 三歲貓女勁鍾意訓

好賤

我都覺

比佢fake左
仲以為真係咁峰迴路轉

仲係到嫁
點解比抱咁好
我個隻死都唔比
佢好憎我
好似好瘦
睇個樣應該係本身流浪,巴打知唔知佢有冇睇過醫生做body check先?
好多貓義工為咗出貓俾人領養好多時未必做得咁足,
佢啲毛色一定係污漕而唔係本身係咁,
有時啲貓唔舒服有病痛嘅話會少咗自理,清潔程度會低,
如果睇咗醫生知道佢健康就可以一開頭沖涼沖密少少,
一至兩個月一次,同埋多啲梳毛摸咗啲舊毛佢,
佢就會開始靚返,變返滑滑豬
點解比抱咁好
我個隻死都唔比
佢好憎我

一黎新屋就抱得上手 容易比男人呃
好似好瘦

係啊 貓義工話一開始仲瘦~ 已經算肥左少少喇
睇個樣應該係本身流浪,巴打知唔知佢有冇睇過醫生做body check先?
好多貓義工為咗出貓俾人領養好多時未必做得咁足,
佢啲毛色一定係污漕而唔係本身係咁,
有時啲貓唔舒服有病痛嘅話會少咗自理,清潔程度會低,
如果睇咗醫生知道佢健康就可以一開頭沖涼沖密少少,
一至兩個月一次,同埋多啲梳毛摸咗啲舊毛佢,
佢就會開始靚返,變返滑滑豬

多謝絲打!個貓義工幫我帶左佢去身體檢查同查有無愛滋~ 發現都無咩事~ 但上次貓義工幫佢沖涼時都影左條片比我睇~ 依家日日都有幫佢日梳夜梳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞