【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(九)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike

無度過真係唔知
有時我都想問下D女仔覺得點既J先係叫做正
等我寫起上黎唔使下下都話又粗又長又大碌咁咁悶

每朝早我都想度下幾長

每朝早我都唔想佢長

到了台中2天,昨夜嘗過了台式按摩,現正往台南

台妹

好嗲既台妹

是中女,但技術好,按摩手勢不錯

HJ2Q?

都損

你又知

台式按摩好易係大陸妹

無度過真係唔知
有時我都想問下D女仔覺得點既J先係叫做正
等我寫起上黎唔使下下都話又粗又長又大碌咁咁悶

每朝早我都想度下幾長

每朝早我都唔想佢長

到了台中2天,昨夜嘗過了台式按摩,現正往台南

台妹

好嗲既台妹

是中女,但技術好,按摩手勢不錯

HJ2Q?

都損

你又知

台式按摩好易係大陸妹

唔係掛

上回講到詩琳鳩衝到火災現場~
本來想衝過封鎖線~但都係俾警察擋住左~
警察同詩琳講嗰兩個失去聯絡既消防員已經救左出黎,仲送左去醫院~
詩琳就搭的士鳩衝去醫院啦~
黎到醫院,有個消防員認得出詩琳係阿Ken既女朋友,仲同佢講阿Ken今日唔使當值添~
『唔使當值?!』
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我一頭問號又呆晒咁望住個成身大汗...又成面灰塵既消防員...

唔使當值?

阿Ken今日唔使當值?!

「係丫!佢今日OFF架!不過而家咁大件事,D更表都亂晒,都唔知佢使唔使被召返黎!不過我諗最快都係聽日或者聽晚先要接更...係呢...你...點會黎左醫院搵佢既?」個消防員仲係一頭問號咁...

『我...我...』一時之間我都俾唔到反應...
阿Ken今日OFF...

唔知使唔使召返黎...

最快都係聽日或者聽晚先要接更...

咁即係...仲未使去救火?!

但佢明明就話今日要當值架...

咁阿Ken唔使當值既話...又去左邊呢?
『我有D事...走先...』我同個消防員點點頭後,就轉身離開...

我走返出醫院門外...望住一架又一架救護車送傷者入院...

點解阿Ken要講大話呢?

咁而家阿Ken又去左邊呢?

我拎一拎部電話出黎...打一打俾阿Ken...

“嘟 嘟嘟 嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 救火救人!有乜事就講低先啦~”係阿Ken既遺言信箱...
飛左去遺言…

唔使當值...都唔聽電話?

係唔係岩岩行開左呢?

我就再打多一次...

“嘟 嘟嘟 嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 救火救人!有乜事就講低先啦~”又係飛左去遺言...
去左邊呢?

究竟去左邊呢?

究竟阿Ken係唔係真係唔使當值架呢?

我抬頭望一望上天空...

天色灰灰暗暗…有好多好多灰雲…好多好多黑雲聚埋一齊...

點好呢...應該點好呢...
我諗下諗下...又行下行下...又打俾阿Ken...

“嘟 嘟嘟 嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 救火救人!有乜事就講低先啦~”

都仲係飛左去遺言信箱…

會唔會係因為發生左咁大件事...所以就已經召左返去呢?

會唔會阿Ken而家真係去左火災現場呢?

會唔會真係喺火災現場救緊火呢?
出軌了
我一路打俾阿Ken...

“嘟 嘟嘟 嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟 救火救人!有乜事就講低先啦~”

又一路諗...

諗下阿Ken去左邊...

又諗下阿Ken會唔會有事...
一諗到唔知阿Ken會唔會有事...又唔敢再打落去...

因為假如如果萬一大吉利是咁唔好彩阿Ken真係有乜不測,消防或者醫院嗰邊應該會通知我...

但我拎住部電話喺手,個心又定唔到落黎...

總係好擔心阿Ken...

總係擔心到手震震...

手震震咁拎住部電話...
行下行下...行下行下...手震震咁拎住部電話行下行下...

又忍唔住手打俾阿Ken...

但都仲係飛左去遺言信箱…

都係飛左去遺言信箱…

點解仲係飛左去遺言信箱架呢?
行下行下...諗下諗下...又行左落去地鐵站...

又忍唔住手打俾阿Ken...

但我打多幾多次都好...

都係飛左去遺言信箱…
不知不覺之間...就打到返黎屯門...

好啦好啦...反正都唔知去得邊...都係返屋企等下...等下阿Ken打返黎報平安啦...

我就拎住部電話行到屋企樓下...行到返上屋企...

當我萬分擔心咁一步一步行到黎屋企門前...

「嘩~」我聽到阿Ken把聲由屋企裏面傳出黎!

係阿Ken...阿Ken喺屋企...阿Ken唔使當值...無事喺屋企!
又正當我好開心又好心急咁喺個手袋仔裏面拎條鎖匙出黎之時...

「嘩~哈哈哈~」我聽到另一把聲...

另一把...女仔聲...

係女仔聲?

「喂喂~唔好…唔好!嘩哈哈哈~」真係一把女仔聲...

點解會...會有把女仔聲...喺屋企裏面...
我小心翼翼咁拎條鎖匙出黎...

小心翼翼咁又輕輕手咁開一開鎖...打一打開門...

「嗄!真係好正呀!」

我又輕輕手咁閂一閂返埋道門...

「呀!好...好痛丫~喂...喂呀~」

我又聽到把女仔聲...
我一步一步…小心翼翼咁行...

「嗄!真係好正呀!好窄好緊呀!」

我又聽到阿Ken把聲...

我一步一步…小心翼翼咁向住聲音既來源行過去...

「唔!唔!好粗...呀!真係...好粗呀~」

我又聽到把女仔聲...
我輕輕腳咁行...細細步咁行...行到去房門前...我望到...

「嗄!真係好窄...真係好緊呀!我從未試過插D咁窄咁緊架!嗄嗄嗄嗄!」

我望到赤裸裸既阿Ken...正撳住左個...撳住左個...著住校服既...學生妹...喺床上...狂抽猛插緊!

個學生妹好細粒...好細個...

好似都只係...岩岩上中一…
「唔...唔...啊!好粗呀!真係...好粗呀!好正...塞到滿滿...呀!呀!入晒...呀!頂住頂住...呀!呀!呀!」個學生妹俾阿Ken抽插到淫叫起上黎!

「好正呀!我今朝連女朋友都...嗄...嗄...都唔搞...專登留返…嗄!嗄!留黎抽插你!嗄!真係好正呀!」阿Ken都抽插得好忘我...

完全察覺唔到房裏面仲有...有我既存在...

我望住眼前呢種情境...忍唔住要開口:『你地...』
阿Ken嚇左一嚇咁望過黎...終於都發現我喺道...

而個學生妹都望一望住我,細細聲咁講左一句:「又話你女朋友...唔會返黎既?」

我真係...真係唔知俾乜反應好...

只好擰擰頭轉身走!

「詩琳!詩琳!」阿Ken跑過黎捉一捉住我...

我望一望赤裸裸既阿Ken...條巨棒仲扯到直一直...彈下彈下咁...

仲要…仲要...
『你仲要唔戴套?!』我望住沾滿晒個學生妹D淫水既巨棒,一手就Fing開阿Ken隻手!

「詩琳!詩琳!你聽我講...詩琳!詩...」

我無再理阿Ken點叫!直衝出門口!

我落到去屋企樓下...走到出去大堂出面...

我感覺得到有雨水滴喺我身上...

而且仲越黎越大...越黎越大...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞