[KPOP] K-POP 2021討論區(52)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
果個阿伯本身背開idol名

https://youtu.be/km-09PTdq6g
條女啲戲真係好巔出道第二套戲已經做到影后
朴信惠可以考慮一下轉做導演
黎個旺全家套餐
要一齊跟住唱/跳舞/笑到四萬咁口先得
仲要攞左好多次
“我,宮脇咲良將從HKT48畢業。從13歲開始進入HKT48,作為1期生活動了約10年。因為分開活動了2年半,所以更讓我明白了HKT48既是開始的地方,也是心裡的珍貴場所。
偶像宮脇咲良誕生的地方是HKT48,通過長時間的學習,也見到了很多人。過去2年半,看著HKT48,真的感受到了後輩們的成長,真的很開心,也感受到了所有人向著下一個舞台前進。所以從回歸的現在,對我來說雖然時間很短,但我想在離畢業還有限的時間裡,對HKT48進行回報10年之恩的活動。
我深知剛回來就發表畢業宣言,肯定讓大家感到遺憾或失望。但是為了能在離畢業還有一點時間讓HKT48的所有人都抱有希望,還有做能夠讓粉絲們開心的事,現在正在做各種準備。
將於6月19日舉辦畢業演唱會。因為當下這個時期,所以也會進行在線直播。哪怕是一點點,也想和大家一起度過愉快的時光。 ”
上面全部同我講話
演員高人一等 韓國社會係咁
轉個頭啦又轉風向話都唔係啫
係台灣新聞報道唔好
我都費時嘈 你地講哂啦一時一樣
而家仲叫我用個腦諗下
點明辨啊?買張機票去韓國潛入現場睇?
你又知啲演員無?你去左做工作人員?
有證據你咪證明下佢地唔係囉
又係到單單打打
Idol係個group會出名 但係有好多人up唔出入面有咩人 呢個都係我覺得點解演員係高級過idol嘅原因
老實講 mama個d 有時idol係台下都未必係咁hyper啦
有自己鐘意既團就可能興奮d咁

格硬話人閪面唔尊重又偏激左d
但劉大賞個度 係失禮左d既
佢嗰句係啲老屎忽金句 唔洗理佢
其實兩者冇衝突喎
演員係地位高啲 但係佢地都冇閪人 唔得咩
見字即扯……
可攻可受既狼兔
同意 冇啦啦大笑仲覺得奇怪
其實見上面iu條片都有微笑同拍手 唔明邊忽閪
你望下邊個po 岀黎
唔同人有唔同講法又唔係全部都係一個人嘅cm
經典
Rrrrrrrrrrrap monster個梗佢哋自己仲用緊
…就咁睇mv反而一般咗 尋日條片仲好睇
總之韓國演員世一啦
你地喜啦 唔怪得佢地高人一等嘅
先嚟個地位高過你嘅前設
所以唔閪已經人性美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞