[KPOP] K-POP 2021討論區(52)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
bighit應該唔care
bighit japan男團有個97嘅準備緊出道tim

最緊要友善討論
Mirror 起碼香港而家人人識
但係你講idol係韓國除左bts/blackpink有邊幾個可以隨街搵條友問都話識?
其實全世界都係演員最高級. 只不過外國無idol呢個職業, 將佢地歸入埋歌手. 同埋歐美通常河水不犯井水. 少啲撈過界.
佢聲稱話連hmh 經理人都有fol佢個ac
HYBE見
記得佢好似真係以為連登帳可以喺7仔買
twice食冰 vs rv 食雪糕食野唱唔唱到 都係睇實力
最近文森佐個郭東延講到出口話想掩蓋自己idol練習生嘅歷史
嘩..........家陣你好高級咩, 你公司都係靠李洪基鄭容和養全家咋, 仲咁好意思睇唔起idol
idol 地位底到轉左型都仲label 住係偶像派
不過又真係多唔識做戲夾硬轉型既
啲人淨係睇title 已經迫不及待留cm鬧
咁演員都唔係個個周街識架
其實香港好多中老年人都唔識Mirror. 同埋香港年青組合近乎無競爭咁濟, 又有電視台力捧. 成個氣候同韓國idol爭崩頭差好遠
咁佢入邊個女團都老啦
依家最大都00啦
佢而家唔係fnc喇喎
彈仔應該識啦,之前咪有次訪問個啊伯佢識晒啲人名,仲rrrrrrrapp monster 咁
睇過下請給一頓飯 d韓劇配角gagman都好多大媽大叔識 一線尾二線頭既idol 就名都up唔岀
我估佢意思係覺得自己柒啫. 演員好多都五音不全, 唔識跳舞架啦.
係咪因為做idol做唔掂 先咁講
練習生無咩所謂啦 出過道咁講就有d問題
唔係掛 佢同FNC班人仲好熟 咁都講得出
識佢都係因為以前小不點樂隊
唔洗睇片啦...呢度個個都講佢地高人一等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞