[KPOP] K-POP 2021討論區(52)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
我覺得劉在石國民地位係金妍兒孫興民級數
wtf 有資格唔笑
即係有名氣就有資格閪?
唔怪得金生硬咁樣對徐玄啦
演員高人一等
韓國重階級係事實. 通常一線idol 出道幾年之後都會開始轉型做演員, 如果唔係就慢慢淡出.
我明你想比喻啲咩
但我諗防彈而家嘅地位應該逼到班老屎忽拍手
當然七個人同一個人冇得咁比較啦
驚喺電影圈臭朵比人話冇禮貌
聽完大家講除非有中意嘅idol做,我唔會再睇韓劇同韓戲唔想助長班hihi白鴿眼
同tvb廢老話mirror無人識有咩分別?
終有一日佢地會收皮
旴旴最愛的男孩子快啲回歸吧…好想快啲見到22歲的辰辰好掛住bb唷…
有資格=\應該咁做禮貌上都要拍下手嘅
調返轉睇, 點解睇表現一定要好high笑曬口咁, 個個人反應唔同, 禮貌性拍手已經ok. 我相信大部份人係鏡頭前都會拍, 少數果啲無得好講, 個人修養問題
唔止 之前女團都有跟住唱
個有資格唔笑係講緊唔笑唔會畀記者拎嚟做文章
當然個個都有資格閪啦
但唔同級別嘅人閪畀韓國人嘅觀感唔同囉
事實上電影演員喺韓國真係高人幾等
一係你去韓國改變佢哋個階級觀念囉
其實我明大家意思韓國社會係咁
但接受唔到呢個世界邊有「資格」可以睇唔起同樣係努力做自己份工嘅人?
演員要實力努力 idol就唔洗咩?
我覺得篇新聞誇大左
無論係幾紅嘅idol都好
台下班演員都係黑面冇反應
不過係韓國 演員又真係高人一等啲
之前mama就係最佳例子
韓國演員9成垃圾人種
冇話要好high但唔洗閪面掛
坐得近就話走過去姐 如果佢坐得遠 會唔會穿過哂啲人走過去
電影演員>電視劇演員>歌手>idol>gagman
當然個個都有資格閪?
即係你都覺得佢地係可以做閪人?
我話咁樣唔好 就叫我去韓國
改唔到=做得岩
講事實你哋又唔聽 一味信晒自己心入面個答案一直負皮佢柒還柒 但亂咁屈又真係唔怪得人哋2021都仲鬧緊你哋
有冇閪面例子
gagman係韓娛係地底泥. 除左少部份上到位, 其他真係乞食. 好多綜藝節目都俾演員搶埋黎做, 連發揮機會都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞