[KPOP] K-POP 2021討論區(52)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
呢兩套都睇曬
鄭容和果陣全盛時期
容和無得輸 宜家睇大發

最可惜係佢簽返fnc 伏左佢咁多次....
我今日搶到1001呢,我叻叻!
琴日條片咁𠱁本梗係好睇
來 想睇
掛念辰辰
我無話演員唔識idol係歧視,係你地個個講佢圩高人一等,韓國社會/業界係咁,我先咁講。但你地又反口話我要求佢地大笑俾好大反應
我上面先同支爆講完 我唔係咁嘅意思
就算你地咁講話無人識啲idol
係頒獎禮表演嘅 你咪假假地都俾啲貨啦
做公眾人物呢啲好基本啦下嘛
跟著兩三件白痴仔係到圍爐話睇唔明
就想圍爐屈九我小學生
你想睇我的便便…
佢重情義唔想走姐 要走應該都唔難掛我諗
好似係上年嘅事,痴撚線連彈仔呢啲level都要坐車等老實講,音樂頒獎禮idol先係主角,點都至少要公平對待掛
佢netflix一套同劉亞仁 一套叫咩超時空通話 我覺得都幾好睇 演技就都係普遍跨張啦
阿爾罕布拉宮入面勁多佢啲便秘表情
覺得佢以冇表情嘅npc現身仲好過真人
典牙你 你仲有兩個月先畢業呀 咁快想扮中學生畢業記得落下一層搵我寫紀念冊…師姐 我會掛住你
佢每次搭啲人都太勁,佢啲演技反而比下去,不過都唔排除佢本身都麻麻
呢套真係超級趕客 有玄彬都頂唔順
超開心…寫咗落週記希望班主任cup個兔兔印畀我!!
笑咩牙你…我仲有一年先小學畢業呀…
防疫理由都係bullshit黎 咁大地方實間到空間既
所以我唔明點解佢啲戲十鳩幾年如一日 但都可以成日同啲男神合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞