[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (48) Dun Dun Dance大發!金祉呼快啲好返!大家身體健康!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
升升升 突破左SG Wannabe 可惜上面仲有4個大佬
唔計逆行同娘娘 其實已經最高
況且依家開始熱 今次後勁應該好勁
一首好歌幾緊要 今次呢首其實質量高 亦係佢地數一數二難唱既 但佢地mr remove好聽到震
升升升 突破左SG Wannabe 可惜上面仲有4個大佬
唔計逆行同娘娘 其實已經最高
況且依家開始熱 今次後勁應該好勁
一首好歌幾緊要 今次呢首其實質量高 亦係佢地數一數二難唱既 但佢地mr remove好聽到震

係好難唱 副歌高音到
睇電台個live已經知有幾好聽 特別97+乂園真係進步好大 每次cb都再進化
24hit/日榜#5 收聽人數 282,494
原來尋晚沙沙官咖個post又出左係吹水台 唔怪之得頭先上去睇From Oh My GIrl搵唔番佢個post 已經第二次出錯板 佢上次仲出多個post話下次唔會 條友真係唔識架喎
沙沙依排係咪cafe擔當
Mimi睇咒術
咒術個作者偶像係死神個作者
死神個作者鐘意OMG
Swan呢首歌同歌詞真係好癲
https://youtu.be/ZaLY6bT3l7s
近期先入坑 想知你地會係邊買到佢地隻新碟?
ichart第一
之前跟左呢度大神團購 唔知信和有現貨未
https://youtu.be/n4cJhStSA-k
又就30萬view

呢個綜中文叫咩話
正式宣佈邊呢個lead vocal當之無愧
呼都正 Arin係有明顯進步
除左rolling另外兩首係?
我信和訂上星期五已經到收到貨
G-Idle火花,計埋solo既話Rose
喜劇大聯盟 好似會有人做中字
只要你需要 哩到就係OMG online shop
BTW 通常訂/CDWarehouse/信和
Melon週榜#9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞