拳願奧米加集中討論區32

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
你想話洪小虎同正樹差距好似洪小虎同黑木一樣咁大?類比失當到,懷疑你老母生少咗個腦俾你

洪小虎同正樹比係因為大家都有無痛體質,而鬥神同雷神比係因為鬥神官設打擊技同速度>雷神

咁係洪小虎同正樹技術差唔多情況下(其實洪係拳法家,應對打擊技好過正樹),正樹亦冇show過特別嘅反應或者閃避能力

同時洪小虎磅數(抗打擊)輕過正樹,佐助磅數(打擊力)亦輕過鬥神

咁係鬥神官設打擊技同速度>雷神情況下,推斷鬥神做到佐助做到嘅野,有咩問題?

我睇唔到邊到有人屌咗我幾頁喎,淨係見你無啦啦衝出嚟抱團取暖,睇嚟腦缺失會導致思覺失調,睇到啲其他人睇唔到嘅嘢
而家咪就係話緊你類比失當囉

屌 你係咪讀寫障礙
錯晒,二德可以用硬食combo係因為發勁破綻大同埋成仔自大覺得可以一下秒唔回防,鬥神根本無呢個問題
洪小虎同正樹比無類比失當,洪小虎同黑木比就真係類比失當
又世界大戰
場外個啲都計埋咪睇下鬥神點打魚腩

完全入唔到龍旼嘅刀圈 左手中刀

重傷小宇宙 對住預借龍旼都入晒佢嘅刀圈 乜事都冇

雷神輸都淨係係輸俾黑木 除咗四輪牙有邊個唔係被黑木教仔咁打
正樹輕鬆秒殺足以贏過傳說級嘅黑狼都俾你吹到同洪小虎同級
一夫不如搵洪小虎打對抗賽咪得囉

用黑木係諗住笑鳩你個柒頭
事實上換其他人都無問題
不過唔記得咗你唔識聽弦外之音我錯

係喎 唔記得咗你一定要搵圖做証
搵到正樹=洪小虎嘅圖未?
覺得絕好調用不讓你受身好啲
我還想要問你們吶
唔使兜啦,講得出黑木嗰刻已經證明咗你個腦漏咗喺你老母閪度

你啱,正樹同洪小虎技術有差距,正樹技術差頂尖嘅嵐山三檔,弱於超一流嘅目黑,頂到盡16強level,而洪小虎作者講過有正賽實力,我當佢32強,咁正樹技術係強一級。

不過個差距會唔會大到由一腳踢碎膝頭哥,去到關節打擊完全無效呢,仲要考慮埋官設鬥神打擊技>雷神嘅情況,唔覺得分別會幾大。

一夫唔識洪點請?不過見佢連米奇都考慮就知個標準幾低
兜乜撚嘢

事實咪你做埋啲on9類比俾人踢爆就發脾氣囉

岩美重工個女人都話洪小虎唔入流喇
一夫識唔識都唔會請佢喇

屌 打咁大篇嘢完全無論點
咁證明預讀方面,小宇宙>>鬥神(btw預讀小宇宙對王馬表現完全吊打咗剎那)

計場內表現,常態雷神對俾鬥神無傷吊打開嘅緬甸都要苦戰(後者見到鬥神搏命mode之後感嘆完全唔係對手),靠女人開掛mode淨係靠初見殺傷到黑木一下,之後全程被吊打一下都摸唔到

而鬥神對二輪牙(史上最強牙),全程佔據上風,後者使盡欺騙手段才取得微弱勝利,並承認前者是生涯遇過(包含大久保,二德,猛虎)最強嘅對手。
你唔係代,你直程係本人

得啦,咁多位可以收工,本人話一定打得贏二德

大家無謂再嘈
清不如入去執返個腦先啦,咁樣好難同你溝通😅

洪小虎正賽實力,唔服可以自己另外畫一本拳願
同埋認真講多句喇

你係咪覺得所有打擊技都係一樣?好似打機咁有個數值計返攻擊力咁?

即係鬥神作為打擊之極就所有人嘅打擊技能佢都一樣做到?

睇返王馬vs小宇宙咁,破壞關節都睇個人有無覺悟
你可以話鬥神有嘅,但係呢啲只係你FF囉

同埋我真係唔信有人睇完阿修羅會覺得鬥神嘅表現真係打擊頂點囉
呢啲修詞手法大家睇到奧米加應該都知咩料
屌我覆完先發現上面有世界大戰 唔小心參與左

不過你問我 我會偏心相信鬥神打得贏二德 因為二德只係普通人高大少少 唔係尤里武士雷庵個種超人體格
甚至我覺得吳一族廢啲個班都唔夠鬥神打

上面有人講到鬥神打返拳願今次出場班怪物都應該係輸多贏少 呢個我同意 太多鎖血狗同bug佬
你自己FF呢個正樹係16強
又FF鬥神識破壞關節
而同樣都係16強嘅正樹又會俾鬥神打爆關節

你已經寫緊另一本拳願喇
二德未打完唔評論

不過鬥神過對面真係難打

理人龍鬼優勢較大

牙雷尤里劣勢較明顯

三朝速水黑警有討論空間

以上係我主觀感覺
啱啱打左比牙霸子問,佢話山下一夫最勁,其他全部差唔多,打和,super
你話一個設定係打擊頂點嘅人做到一個唔係打擊頂點嘅人用打擊技做到嘅嘢係唔需要理由,因為設定上壓制咗,但係你話佢做唔到,你就需要俾理由,所以如果你覺得鬥神做唔到,係應該你俾proof,搞清楚logic。

鬥神為咗泰王榮耀,就算放棄拳擊生涯都要打贏龜,仲有做保鑣嗰陣都唔知殺咗幾多人啦,無覺悟打關節?你有無睇㗎大佬

鬥神打龜表現係打擊頂點有咩問題?
因為而家係用緊技術,而唔係勝負去分,真係用勝負分,32強嘅目黑技術>>正樹,唔通正樹32強都無

同你啲智商低嘅人特別難溝通
因為而家係用緊技術,而唔係勝負去分,真係用勝負分,32強嘅目黑技術勝負>>正樹,唔通正樹32強都無

同你啲智商低嘅人特別難溝通
呢啲咪你FF囉
一味話合理合理都無用架

你用A對B嘅戰果引申C打得贏D
呢啲唔係腦補係咩

頂點係咩意思先?
貫手都係打擊技
論打擊 黑木會唔及鬥神?
爆芯會弱過神之御光?
其實雷神呢下踢都唔係泰拳招式啦
點解你可以引申到鬥神都做到?
更加唔好講打爆關節係極之困難嘅事 雷神對其他傳說級做唔做到都成問題
純粹因為洪小虎係32強?金田都係32強喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞