拳願奧米加集中討論區32

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
講真 如果目黑唔係對啲好似黑人雷庵呢啲殺人當食生菜嘅選手都好大機會贏
除咗女王蜂雷神之外,完全唔覺其他版本雷神打得贏鬥神,常態雷閃連未解放癲狗都可以輕鬆接住,表現仲衰過王馬
鬥神ko 唔到緬甸係因為一直只係放水(勝負以內)根本無出過真實實力,一出超實戰泰拳連緬甸都嚇窒,唔明點樣"最直接比較"

原文都講明鬥神係最快打擊技同打擊技頂點,你點樣諗到雷神用打擊技做到嘅野鬥神會做唔到?

再講,牙有齊史萊姆+消力+不壞都差啲俾鬥神打擊技破壞四肢,你真係覺得正樹四肢會耐打過牙?

正樹啲二流柔道更加唔使講完全不成威脅
俾芭蕾完全壓制
柔王變投王就係因為作者知道,一出關節技就兜唔到,根本打擊技,絞技同關節技就可以勊死呢啲所謂無痛體質
所以柔王變投王
抄火鳳
對抗賽浪費咗好多描寫角色嘅機會
人地柔王全名係溫柔既王

你地get 錯姐

驚撻死正樹要就住就住咁

btw 真係唔好格硬吹鬥神啦

打擊系頂點knock out 唔到黃金帝同我講可以knock out 正樹屌你咩

呢個仲要係有神拳buff 既season2鬥神,忍者小劉都硬過黃金帝啦
幾時有講過Knock out
柔王咪斷左佢手囉

下一頁咪比佢一下咬返正囉

你問作者點解要吹正樹仲好啦

正樹個體格你估求其揾個人都斷到佢關節咩
希望劉贏
原來閣下低能嘅,斷手同甩鉸都唔識分
原來㩒住二輪龜打,打到有齊史萊姆+消力+不壞嘅龜都差啲斷手斷腳嘅鬥神叫求其搵個人
發現有部分人將玄幻睇得太重,覺得真實系一定唔夠玄幻系打,但根本唔存在呢種關係。
二輪牙夠玄幻未?又消力又不壞又進化,一樣俾鬥神㩒住砌
牙仲承認鬥神係遇過最強嘅敵人,唔通你想同我講challenge過牙嘅全部都係真實系咩
淨係以前嘅猛虎已經玄幻過鬥神啦,又唔見佢打得好睇過鬥神,直情俾牙吊打到ptsd
所以講咩玄唔玄幻係廢,睇定位同表現最實際
算啦 除非直接打一場 唔係嗌到世界大戰都唔會有結果
睇得開心咪得 雖然最近劇情好難令人開心
咪係都唔明空想對招有咩好嘈
如何用你自己FF既野去說服人哋嘅FF
所以我咪話55波

我冇踩低鬥神,不過神拳knock out 唔到黃金帝呢個位實在match 唔到season1 果個打擊頂點既鬥神

目黑
一流技術 一流體質 冇腦

速水
二流技術(低目黑半班?) 一流體質 有腦

兩個都愈打愈興奮

鬥神優勢真係唔會好大

55波我自己覺得幾fair
巴哈見到,暫時睇落最客觀

鬥神定位好尷尬 話佢同猛虎尤里同級覺得太高 但落去又太低
鬥神生涯唯一冇KO到
點放水都好都係向住KO呢個結果嚟打唔係打點數
講緊一般泰拳比賽打足五回合都KO唔到
就比你講到鬥神放水
鬥神講就係最快 但未快到反應唔到
連金田都反應到
但雷神打洪小虎個腳係快到佢連被人打咗都唔知
講就講鬥神打擊技最快最強
但拳願世界入面仙術講緊嘅快係另外一個世界
狐影流個種一眨眼就入死角
雷心流個種快係劇情表現上絕對比鬥神快

仲有你睇返牙係冇差啲被鬥神打爆四肢
只係旁述話牙守落去遲早會被人打爆

而睇完正樹對柔王個場我都幾肯定正樹呢種體質會耐打過牙龜
睇返面具佬評價,神拳威力已經好強,而且同發勁唔同可以連打,所以唔好用一下威力去否定

建議重睇鬥神vs二輪龜,再討論鬥神打正樹
啲人覺得鬥神俾肌肉佬剋,但其實初見對猛虎尤里仲剋制,唔通初見又高佢哋一級?
實力差唔多,唔代表無相性優勢
頭都凹埋啦
佢係輸咗賽例唔代表knock唔到黃金帝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞