拳願奧米加集中討論區32

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
真係唔應該應戰 不過tony癲佬性格一定會應戰
等睇佢同Money打多場賺退休金
退休係好事啦都打咁多年
UFC真係好多選手乞人憎,順便講埋Jon Jones呢隻禁藥狗,唔敢打鐵血仲要霸住個位,收皮啦
茅撚到痴線
點會唔夠?無形呂天>>兩年前決賽牙喎
鬥神連三輪牙都無可能打贏,唔好話決賽
龜用武都俾呂天吊打,兩年前除咗黑木無人做到啦

作者特登補鑊要牙龜跪低,話佢俾呂天打到無力
個跪低都幾突兀屌,馬保國d frd,打到內傷
跪係純粹襯托山下大帝啫,唔使咁認真
又見到直拳真係接王八拳既唯一方法
UFC支那選手又全滅
佢有精神分裂,好似前排先好返
練散打識摔但係唔識地面,被巴柔吊起黎打,個閆曉楠之前仲話幫張偉麗拎返條冠軍腰打、話打贏呢場就打Rose,結果輸鳩埋

https://www.youtube.com/watch?v=GIkNovCBlxc

拳願當初應該咁鋪排,一次過打13個
一係打死晒對面,一係比人圍毆死
總之點都贏
Polish Power已經夠收依家既jj皮
佢催眠自己贏咗算
睇到呢張圖,想知上面嗰張有惡攪版update未?
JJ係有料嘅,但係個人心術不正,佢知Dana White為左UFC想保佢就食住上,成日要自己賺晒,唔係話歧視d黑鬼,好多黑人選手都係陰陰濕濕發錢寒、打法又猥瑣,DC插眼、Woodley一味龜縮向後退、Adesanya敵不動我不動、Usman踩腳趾,Romero同JJ食禁藥就唔洗講啦

屌,數下數下真係得返蜘蛛同鐵血兩個黑人係正氣少少 (蜘蛛好似係南美人?)
其實作者肯抄吓現實 都已經好好畫

有殘體注意
https://youtu.be/Ugc6diPRZgs
自從睇到尼古拉一掂到阿古谷隻手就唔見手 腳就唔見腳 起身掂一下又跌低 已經知道作者係唔會再花心機係武術到
原來今日星期二 最近悶到冇刻意記幾時更新
今日睇返頭兩場都真係算係咁,都叫有來有往,鬥智鬥力
屌,最近幾場尤其係黑警果場真係柒到唔敢睇
係 而家睇返理人個場直頭覺得好睇
又多招式 d分鏡又正
追個時真係勁緊張
反cup嚟反cup去
真係最後一刻都仲估緊邊個贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞