拳願奧米加集中討論區32

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
鬥神>>>>>呂天
好難講,加納有先之先都被屈鳩機,但係鬥神又可以看破號稱有先之先境界嘅黃金帝,所以如果鬥神看破到無形秩話用神拳話唔定可以贏
屌唔好登真心驚
一面話夠冷靜就同king同lv
一面只係話勁件垃圾天狼拳少少
結論
king都只係一個煉獄笑話
龍鬼都打贏二階堂,算吧啦
最近睇返第一部,發現啲打鬥真係無得俾,究竟係篇幅問題,定作者真係搵唔到人試招,定係佢打鬥同推劇情只可以二選一
都唔求出返鬥神打牙/牙打黑木果種級數,但想至少起碼有返幾場係可以去到鬼王山打關林咁
乜二德原本咁大隻架咩
鬼王山嗰場超高質 依家作者寫唔出啦
就算要煉獄啲人輸都輸得型少少啦,無個可以打直落返
贏既唔係送頭就係用陰招,連一個係靠純實力既都無
上一場仲衰,無啦啦咁就完左
追左成年對抗賽最好睇果場居然係德國佬果場
打煉獄咁多集 一場熱血d既理由都無...唔只打鬥 連劇情都7下7下
高達W
《終末的女武神》第45話 零的哀傷 附動畫化情報
https://lih.kg/2539620

咁係因為牙霸子一早俾蟲換咗
你仲以為係同一個作者
飛王芬話佢自爆唔通係學希羅
唔怪得un吓腳就地震
咪又係輸比排骨仔,仲話係鬥神,淨係打贏過個病君。
重點係佢地根本唔係為自己而戰
打黎唔知為咩
有啲鳩
牙霸子一想寫勁個劇情就柒架喇
第一部純打咪幾好;其間搞啲換人機制、速水叛變,其實都柒架,只係嗰陣無咁大想頭,好快回歸返打鬥對戰

奧米加,寫蟲嘅陰謀又夾埋煉獄....結果兩頭唔到岸,仲搞到原來最吸引人嘅打鬥分鏡都出埋事
今集好似好睇翻啲 希望唔係虛火
應該贏唔到 話哂都係前鬥技者 響架船上面用導彈式可以秒一堆人
出光講左 因為佢目標係上宇宙 但目前未做到 所以食飽飯冇野做搵野做

奶木應該真係單純想食埋人地個份 因為一開波講左拳願會縮左水好多
演員吹水架炸 佢自己講過要真係copy一招去到實戰用到要練好耐

所以一開波扮哂野識用閃光同大久保既捉技打心理戰嚇鳩絕好調
投票區
佢套求道之拳都係咁
第二部幾柒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞