失業貸款苦主苦等交流區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
睇到了 原來下一頁
頭一頁已經有啦
個個論壇d野睇下好了 勁撚多on9
好多白卡佬
屌 我都係呢個呀祖 點算 佢真係好慢 毫無進展
Joe siu 呀嘛
佢幾有交帶呀
留電話佢真係會覆
收到文件又會覆
不過係成日搵唔到人
覆你但都係叫你等 原本3同我講下星期會收到錢 到呢家都未收到 (app still 處理中
佢覆左你你批核成功?
即係佢3號打黎對資料 佢同我講 呢家文件上左批准部 下星期會收到錢架喇咁樣 點知呢 就一直處理中 打番過去12 13 號 佢話 無文件要補 仲批緊 但要幾耐唔知 叫我等佢電話會好啲 ...... 其實我懷疑根本批核部睇都未睇我File 只係joe hea鳩我 如果隔離台啲人講真既話 咁計埋我同你 都成5條友係毫無進展 證明呢個人手頭上應該積左好多case
咁即係其實連銀行都未批
正常銀行批左上mc 既話,apps 會轉已接納
你個case應該係連銀行審批都未過到
第一日就係行山申請早兩日先叫我補交文件dklm,等住開飯真係含撚
我7號轉已接納,佢叫我等10日
唔計星期六日今日就係第10日
咁撚過份就應該打上mc diu 7佢地
5月14號3點半打咗去按證問啦,佢話confirm咗銀行pass咗過黎,我問佢幾多號pass?唔知,批咗未?唔知
岩先打左去問 佢話會優化 (意思係 果啲咩sms 批唔批呀 上左接證未呀 都會sms你) 但放款同批核速度呢 都係咁慢 預番3星期
今日收錢未
點解會打到上mc
我打極都打繁忙中
仲未有電話黎
咁岩打 就聽左 佢話佢岩岩放低電話
我係你我會打上去mc 嘈,「今日已經係第十日!冇理由要我冇了期咁等落去!你地咁樣做嘢同當初政府講嘅完全唔同,我會打上報章雜誌同佢地講吓你哋點做嘢!」

無追post邊間最唔麻煩
last個月出票無公司名無影低唔知點算
za bank 申請進度

5月10 申請
之後每日都打過去
一時一樣
明明一開始交左 之後補資料又話要交地址證明

15號同佢講左個幾鐘電話 話會覆返我
唔夠一個鐘update話過左佢地內部審核
會send上mc

之後今日諗住打上mc問 打唔通
我都係佢跟 會覆電話 但難搵
我果個好易搵,但佢唔會覆電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞