台灣進入社區感染狀態

131 回覆
33 Like 30 Dislike
老實講啦
你話唔係生化武器咁樣入侵其他國家
我真係打死都唔撚信
最初侵侵同佢中國打貿易戰,一嘢俾佢武肺收皮
之後英國就幫香港人bno,屌佢老母無啦啦又爆變種
之後印度就日日屌鳩中國,佢哋都搶咗中國好多生意
之後無啦啦印度就爆到仆街
屌佢老母根本就有心播毒
我懷疑中國依家有打疫苗嘅,有一批係真係解藥
但係就唔會出口去其他國家
就算出嘅都係劣質版
推呢個
blocked
滅國
台積電股價會下跌

為什麼
短期免疫
有邏輯
我可以大約讀懂廣東話
已完全封鎖用戶
已完全封鎖用戶
萬華啲茶室咪即係邪野咁
所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點樣恥笑香港叫支那之外,就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍,一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,堂/表姐妹,女朋友/老婆嘅姊妹,或者朋友個女,朋友個孫,弱智信徒嘅弱智女、 弱智孫女,老闆屌女秘書,醫生屌女病人,偷嘢女客人主動叫處男店員屌佢同幫佢口交,老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss,再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛,台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛,個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿,所以話,呢個地方真係十分淫亂。
不然怎麼會突然有病毒?
萬華茶室
退休老人飲酒的地方
所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點樣恥笑香港叫支那之外,就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍,一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,堂/表姐妹,女朋友/老婆嘅姊妹,或者朋友個女,朋友個孫,弱智信徒嘅弱智女、 弱智孫女,老闆屌女秘書,醫生屌女病人,偷嘢女客人主動叫處男店員屌佢同幫佢口交,老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss,再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛,台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛,個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿,所以話,呢個地方真係十分淫亂。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞