TVB愛回家今集影射姜濤 用姜濤製造話題

317 回覆
777 Like 159 Dislike
人哋演員啫 係啲編劇同150孖寶難睇
你地台咁能垃圾
幫人免費宣傳 賤過老共啲雞
有冇預告,想睇
個台廢極都多人睇過d小眾台啦
到底今集愛回家係講乜啫
我真係唔睇tvb架屌你
三個字
下作
CCTVB打手/PR死全家,全家落地獄永世做中國人,係三和到不斷輪迴,飲大頭奶粉,毒奶粉,食地溝油,頭髮豉油,蘇丹紅雞蛋,假酒,打假疫苗全身癱瘓,零下30無水無電屋企被強拆,去邊都水災,浸你幾個月唔死,大霸排洪沖鳩走你全家。留你條命日日食重金屬,令你腎衰竭腦閉塞鉛中毒,一生k型,仔女異形,全身上下乜癌都齊,飲工業酒精,食工業鹽。借財仔租屋俾人呃鳩你後瞓街,俾計生委生勾勾打到你老婆落仔,呼吸有毒空氣,做個人體空氣清新機。廿四小時返地獄工廠,日日吸二噁英/苯/異氰酸甲酯,全身浸在化學品中,任何投資都被割韭菜,連踩單車一百蚊按金都呃鳩你條智障,行街都俾城管追你嚟打,俾公安屈鳩你強姦隻豬,要你賣心肝脾肺腎賠償,再重組案情要你強姦隻豬後拉你條智障去打靶

CCTVB都俾唔起錢架啦,做狗都做隻低人工嘅狗,你有冇專嚴架,你老母生你落嚟就係要你俾做雞做乞兒更低賤嘅CCTVB打手咩,轉工啦,一樣係做仆街仔,黑警有得收片,強姦打劫,放數販毒,做仆街都做啲搵錢嘅仆街呀,做CCTVB打手,你真係天生鐘意低賤仆街仔咩。你仆街你光榮
我覺得似扮AK 多啲
要抄就抄炸Tvbuddy啦
之前用瓜姐都未夠柒?
點解下面要遮
你地啲廣告費上年 少左幾多
又攞百幾部電視打飛機

睇下業績邊個升邊個跌
叫Tvbuddy模仿呢個樣就有創意啦
條柒頭DEL COMMENT
睇到好尷尬
利申:焗住睇
上面係陽明
下面個條撚屌 唔知乜水
廢時幫佢宣傳
用數據話比你聽 點解193寸得起。
https://lih.kg/2487050
冇睇

請問點樣?
佢哋兩年已經搵細細粒扮花姐
大台無貨到要抄小台眾真係笑撚大人個口
多人睇?你講老人院果啲觀眾?
大台咁辛苦先捧到個牙醫出黎 點知一句唔該都冇就走咗就知大台有幾撚咁柒啦

話撚知美化定醜化 佢播咩都唔睇
成日搵人炒話題 屌咩
你個台無人睇就借人個名onl99
屌佢老母
點解咁多人睇tbb
193寸曾志偉:嘩男神呀,要follow佢,抵紅
tvb寸個姜乜鳩:嘩屌你製造話題,好cheap

點解越嚟越多emoji撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞