ERROR自肥企画|搜查官Zoe蘇小小拍住肥仔突襲黑心食品工場

270 回覆
506 Like 63 Dislike

話題十足的《ERROR自肥企画》來到第七集,遊戲環節之前的「肥仔自肥環節」原來係要拍攝偵探短片。不過焦點盡在女主角——漆皮緊身衣上陣的女搜查官Zoe (蘇小小)

Zoe蘇小小係香港女模特兒,亦係一位紋身師。2020年參加過ViuTV《埋嚟睇 埋嚟玩》擔任天氣女郎,今次在肥仔的「自肥企画」短串中飾演「女搜查官」,穿上漆皮緊身衣,在預告片中,短短登場時間已經極速引起網友關注,連參加學界選舉的影片都被起底

Zoe今年24歲,擔當模特兒及cosplay工作,出道已有7年,除了有不科學的激凸身材,還有甜美可愛笑容,IG有接近25萬followers!對上一次在ViuTV演出伍詠薇主持的《埋嚟睇 埋嚟玩》只屬過鏡,表現不太突出,今次拍住Error,談論度大幅攀升!

2016年,19歲嘅Zoe參加過「學界男女神」比賽,當時就讀Event Marketing Year 1嘅佢,當時仲好有稚氣:

https://m.youtube.com/watch?v=suk4YKM3JKg&feature=emb_title

蘇麗華
英文:Zoe So
出生日期:1996年9月30日
星座:天秤座

好L索
J就J啦咁多嘢講
去拍AV 快
人哋都唔憂做無可能了
好正
好重機心
蘇大大
紋身師.....
睇過
好樣衰 好似得副計見得下人
3/10
耶穌曾經講過: 妳們當中誰的胸部是大的 我都要正評
Av白汁中出搜查官
人靚波甜
我屌
9/10

好撚樣衰,9分全部都係身材
Viu 你識唔識拍架

反正都請左佢嚟就拍多啲啦 dllm

2分鐘都唔知有冇

冇人想睇你地幾條柒頭呀
上鏡靚過真人嘅絕佳例子
琴日嗰集係trailer有無睇㗎
無影到重點部位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞