【ViuTV】《ERROR自肥企画》(32) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
61 Like 3 Dislike
5x5但4格連線 仲要排次序應該真係逐下試
佢地仲要試埋邊個位放好食
其實有啲似井字過三關咁樣, 只參賽者有指定次序, 有啲格數就一定係死位黎
math proof我就唔識做啦
佢係Dee gor ig留言
https://blogs.helsinki.fi/kulikov/2009/11/30/tic-tac-toe-and-a-non-constructive-proof/

我諗5x5 都可以做到呢d proof, 不過應該唔會咁神心去run 個出黎
有做model會做埋賣相呢啲好正常啫 好現實咁講, 唔接job出下名, 我地又冇野睇架啫
之前有"電子雞"俾人屌, 係因為佢地收費唔合理, 啲相根本冇揀過, out-focus, 場景造型冇執求其大包圍一堆一模一樣嘅相
賣相黎講佢都算落本啦
至小上鏡個body都叫做有野睇

大佬前排有隻人型豬身都唔修執相賣
呢d明扼錢

Btw Mike 導團隊識玩
原來dee哥同我同邨
Dee gor 媽叫佢呀b
其實我反而覺得係佢一開始唔知會漏 太快爆晒出黎 見佢都瀉左好多落地 講真試過都知去到最後痾清晒真係冇晒貨點谷都唔會谷得出 係唔知193真係咁堅 定出口術中間話冇晒貨 臨尾又可以谷到一浸出黎
呢排有無見到附近好多藍妹空罐
如果有前列腺肥大問題, 係有機會可以谷多一浸
不過其實見佢地咁用力谷 都有啲擔心佢地果下唔小心太大力谷傷左條jer
仲醉緊
派街坊啦咁多
個度有無幾間7仔既數量
係屋企樓下開fans meeting 一人一罐
止唔止
平時柒仔頂盡咪得十箱八箱, 佢果度成百箱都有
好似網上有人計過1噸大約有14xx罐60箱咁上下
會唔會係claim爆咗
睇唔清楚係幾大罐

btw 有藍妹sponsor 但係mike 仲係飲青島
全埋男人都知,覺得佢出術係咁問有冇出貓
三哥三哥,唔拎得㗎,人哋唔係指名要你

劉諾衡話哂係2021年最受歡迎首支派台作品衝破過百萬view嘅新人,冇收客錢唔好亂拎product,麻煩藍妹添多少少
拉!
牙dee企開啲啦dllm .gif
Viutv錢國偉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞