[100 Pole !!!] F1 2021 西班牙站 討論區 2

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
咪19樣

開開心比打個和
魚雷回歸吧
個紅van po
大牛真係應該搵返Albon返嚟
Ric 留低,可能cyril 唔洗落鑊
2 down, 10 to go
唔知lando 今次仲會唔會幫spin 哥口呢
除咗四萬,根本無一個攪得掂
秦條都係返屋企揸大陸妹對波啦
搵返四萬好過啦

但愈睇愈覺得係架車問題,邊有可能三年兩個半個人無個揸得掂

per 仲喺適應期佢慢我接受,但到下半年仲係咁嘅話我一定將矛頭指向newey
Sorry, this page isn't available.
The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram.
無姿態

呢啲先似樣
4萬表現已經好好
今場枝枝枝好撚好睇
又無碰碰車, 又無上次咁on9無電, 全場啲超車都好靚
無諗過monaco 都可以咁好睇
其實有冇可能係MotoGP過嚟個新principle係真係勁嘢?

如果Ric留喺度 Cyril當然唔駛落鑊
但係Cyril留喺度會唔會有宜家嘅Alpine先

因為前兩年擺明係攞Ocon二號 到最尾都運軍拎亞軍
到宜家Ocon同大頭兩個都咁好成績 個gap又咁細
我推段如果冇個新阿頭 都未必可以調較到兩匹fit馬出嚟
上年季尾都冇明顯進步,只可以講架車進步咗

唉,如果ric留低。。m
長線投資一定係zak好過cyril條契弟
Ric 留低,可能cyril 唔洗落鑊
其實有冇可能係MotoGP過嚟個新principle係真係勁嘢?

如果Ric留喺度 Cyril當然唔駛落鑊
但係Cyril留喺度會唔會有宜家嘅Alpine先

因為前兩年擺明係攞Ocon二號 到最尾先運吉拎個亞軍

到宜家Ocon同大頭兩個都咁好成績 個gap又咁細

我推段如果冇個新阿頭 都未必可以調較到兩匹fit馬出嚟
依家仲係第二個post
其實佢地改改例
可能罰下碰碰車一大截時間會唔會好啲
Lance to mazepin
個list係咪又可以加名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞