投票撚,覺得民賤聯衰格d定工賊會衰格d?

136 回覆
70 Like 45 Dislike

民記
民賤聯 41票

工賊會 37票

兩個奶共五毛黨, 人才濟濟,好難選。
[/quote]
民記終於領先了
工聯會又要做棄子
42 vs 37
民記終於領先了
工聯會又要做棄子

民記又成功爭取。
工聯會講啲好少少既野 話要爭取乜乜乜 最後支持政府
民建聯就完全冇自己立場 政府立場就係自己立場
兩邊一樣咁賤 但係最後我揀民建聯
唔知係咪因為咁 所以工聯會同民建聯都越行越遠 配票都係優先配比民建聯 仲要唔係呢幾年既事
唔投,飯民班垃圾冚家剷臭閪人渣禽獸偽君子先最撚仆街乞人憎

飯民咁仆街,咁你咪搵班左狗監察689囉,五毛狗最鍾意咁架啦。

飯民咁仆街,咁你咪搵班左狗監察689囉,五毛狗最鍾意咁架啦。

乜反飯民就代表係5毛 照你邏輯,全個本土派都係5毛

乜反飯民就代表係5毛 照你邏輯,全個本土派都係5毛

乜本地飯民唔係同一陣線架咩?我只知班五毛狗最鍾意攪分化,然後選舉時就叫人選民賤聯,呢d五毛狗分化大法,腦殘先會中計囉。
民記霸氣再現,50票啦。
民賤聯係中共爪牙
民賤聯係中共爪牙

咁工賊係好人呀?
工聯會勝在有平course! 免你一死啦!
民記狂勝工賊
工賊會感覺上正氣少少

你個腦有問題嗎?工賊正氣?咪撚玩啦巴打。
工賊會感覺上正氣少少

民建聯起碼話明比人聽我pk
GL
工賊會感覺上正氣少少

民建聯起碼話明比人聽我pk
GL

佢地幾時有咁講過,link pls, 我都想睇下,不過共產黨從來唔會話自己pk架噃。
[quote][quote]民賤聯 58票

工賊會 42票

兩個奶共五毛黨, 人才濟濟,好難選。
59 vs 42
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞