(有山治呀呀呀)海賊王 ONE PIECE 1012話 “心癢”

194 回覆
18 Like 4 Dislike
至小1100
對家有冇咁多人架
當第一二幕加埋咁啦
就係可能冇先夾硬寫瓜肥佬

我估河童會幫franky 如果巨雞都要robin加骨仔打咁將軍單刀應該贏唔到人獸形三角龍

錦搵小忍
以藏 小菊揾二五仔
傳次郎斬大蛇
對面仲有個傷左嘅阿普嘅
Drake唔係打緊咩
上次好似淨係見佢保護緊索柏整藥
山治由輸出變做SUPPORT
好似路飛同凱多個到主線打緊 今話完全無提走左去寫其他人 咁場架點?放埋一邊先又攤返兩三個星期先畫 定又係之後個幾話每話加2-3頁落去係咁易講下打鬥內容?
咁搞法成個主線張力 緊張感都跌晒
咁你認為路飛凱多條線去到咩位先係適合切入位交代其他人劇情?唔通打完場交先轉鏡頭講其他人咩。

上話交代完路飛掌握到擊倒凱多既技巧,今話鏡頭咪轉向交代其他人,好過頭一兩頁又畫路飛凱多打兩拳先講其他人,始終頁數有限,少一頁就真係少一頁。

唔通你認為ph島,德島集集都用幾頁紙用一兩格畫逐條逐條支線?我覺得反而俾到人一種又長又拖既感覺。我寧願佢一集好爽快咁講每條支線,好過佢一集畫幾個分鏡交代所有人去向

你話緊張感無晒,認同既,始終係週刊,當你儲埋一砲過睇,和之國呢篇就好緊湊
2年後既卡普夠唔夠赤犬打?
勘十郎條線玩撚完未 好鬼拖 快啲死啦無人想睇佢
如果要整死肥佬
不如天台大戰食凱多一招死仲好啦
起碼死得壯烈d
宜家搞到小菊間接害死肥佬咁
有冇諗過一直以來卡普實力係赤犬之上?
恐龍女應該係六子中下場最慘個位,得罪兩個最唔應該得罪嘅女人
卡普就算老左,實力都唔會係赤犬之下

買正版咪有
自己學日文自己譯咪有

Op 每完一篇重溫單行本就會睇得好爽
頂上個陣都係打幾頁就畫過第2個人
之後單行本重溫頂上個陣不知幾順
2年前一定夠
唔知2年後夠唔夠
和之國呢篇點都唔會緊湊啦,你話頁數有限,少一頁就真係少一頁,但尾田就係咁加無謂劇情,對位對左幾多話都未對完,大媽搞屎棍想打邊個就打邊個。戰力又崩,禦田 凱多一個就弱智,一個就懦夫小人。
頂上真係唔知點逐話睇
??情務 唔小心打小玉? 明顯一野抽落去啦
娜美輸出都多過佢
烏爾緹點解完全當大媽無料到?
明明一嘢KO佢細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞