我有個朋友入咗精神病院,點算

19 回覆
1 Like 2 Dislike
我識得有個朋友,佢成日聽到毓民喺佢耳邊講野,又好鐘意陳雲套城邦論;有次佢沖涼感覺到佢頭頂有電流通過,相信自己得罪咗共產黨,而家俾共產黨操縱緊思想,覺得好多人係間諜要殺咗佢。

有一日我聽聞佢入咗精神病院,我探佢嘅時候護士同我講,佢喺個病房入面不停宣揚城邦論,話毓民同陳雲都係好人,仲大大聲話要啲「壞人」「小心做人」(陳雲tone),因為佢覺得身邊啲共產黨間諜想用鉛筆殺死佢。

我探佢嗰陣佢仲同我講,佢覺得自己身處喺虛擬實境入面,問我點樣醒返;又話我俾人玩緊.....可憐一個陳雲與毓民嘅教徒,見到咁嘅情況,我都唔知點同佢解釋其實陳雲同毓民已經反咗目......
認真:準時食藥

上年有個睇住我大既親戚有精神病,又係成日聽到人討論佢同想加害佢。佢父母唔想佢食咁多藥,成日帶佢睇神醫,惡化得好快,最後跳海死左
食藥

上年有個睇住我大既親戚有精神病,又係成日聽到人討論佢同想加害佢。佢父母唔想佢食咁多藥,成日帶佢睇神醫,惡化得好快,最後跳海死左

呢個朋友喺入面準時食藥,仲嫌唔夠叫醫生加藥

食完係咪成日訓?

食完係咪成日訓?

唔係,護士話佢仲係好精神

呢d老豆老母唔死無撚用
叫陳雲探下佢
應該會好番
樓主朋友=樓主
樓主朋友=樓主

其實佢係我隔離床病人(好似係)
叫陳雲探下佢
應該會好番

用念力叫緊,唔知佢肯唔肯

去Svalbard

唔駛visa就可以入境, 並且可以無限期居留!

D嘢好貴架。

去Svalbard

唔駛visa就可以入境, 並且可以無限期居留!

D嘢好貴架。

邊有得黎咁多要求

地球上有地方可以不問係咪傻人都收, 仲想點

精神病院啱佢避世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞