有冇人發覺做人男朋友門檻愈來愈高

93 回覆
261 Like 43 Dislike
補救就實有既 而家比較緊男同女啫

男人生得矮/人工低/樣衰/性格毒是旦衰一樣已經收皮 女人生得唔樣衰就實有人溝
2種都經常食
冇咁易食 但一樣冇港女咁誇張到獅子開大口
娶大陸雞死全家啦
門檻高咗係真㗎喎 普通正常女仔只要唔肥都總會有幾個男仔追緊
幾時見普通正常男仔會有幾條女爭緊
話男睇女睇要樣靚身材就同意嘅 但非洲兒童身型蔥蔥都已經大把仔鍾意 同埋男有幾可睇身高學歷職業口才嗰啲
女揀男就又要高 又要職業夠體面 又要口才好吸引到你傾 最好陽光啲大隻啲 咁樣已經好多範嘢啦
駁埋啲溝唔到女因為你廢etc嗰啲唔知夾硬駁嚟做乜 係高咗就係高咗
咁樓價升到不合理大家都唔好怨啦 買唔起都係自己廢嘅問題點解唔努力啲賺錢
不過點講都好 如果要溝港女就接受呢個不對等地位啦 冇計
呢個世界得香港同支那?
奶共就認咗佢啦~
出現了
你咁講大把港女都係啦性格仲要閪咁多...
其實有啲大陸妹屋企有錢都唔介意同普通平凡嘅港男拍拖 我有frd住公屋 佢條女係大陸妹有返咁上下家底 屋企人係九龍塘買埋個單位比佢一個人係香港生活
但香港你幾何時有會依啲私樓妹配公屋仔嘅情況出現
請將中共同大陸妹分開ok? 冇人叫你媾啲愛國愛黨冇腦支那妹
何況媾大陸妹唔會點有long d嘅情況 你唔介意long d嘅咪媾其他國家嘅女囉
咁我要屌閪 洗撚好似港女咁
屌個閪都要比住屋証明佢
可能你唔太了解中國男女關係
D中國女人係西到好多男人都唔追女仔
搞到結婚率創新低
大陸周街都係單身女仔
香港就普通女仔大把人追
咁就證明港女西極都有個譜
唔覺 我比女溝
香港就普通女仔大把人追
原因係港男性慾太強谷精上腦
市場係變左,大陸都開始女權當道,一樣西
佢地高要求,有車有樓仲要彩禮
但港女吊高賣呢種市場模式更加成熟

利申同緊大陸妹拍拖
點解覺得人地係因為有錢所以溝到女
點解覺得條女豬就唔可以享福
咁樣諗 比幾舊水叫下雞會開心過溝女
起碼一手交錢一手交貨
啱阿,
身邊都有肥婆朋友,
好有米人又好,
唔介意另一半搵幾多,
問題係你唔會鍾意姐
(不過都已經有男仔鍾意啦
隨住年紀越大,男人都會想趕尾會
大陸妹就唔洗啦
係香港男人做賤自己姐,你睇下D電子雞,西都無得屌就課幾千銀。
分分鐘要養撚埋人哋全家
樓主真係每一日都好勤力開男女post
咁講啦,
你見個討論咁激烈,
都證明有市場嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞