有冇人發覺做人男朋友門檻愈來愈高

93 回覆
261 Like 43 Dislike
搵高大ugrad靚仔車巴遊車河

姐姐我職業識煮飯仔嘅弟弟
作故仔都比d常識
港女物質起上黎自己都負擔得到
大陸妹普遍得幾千蚊人仔
貪起上黎仲貪撚過大部分香港人
潮童圈咁多潮人 大家鍾意識黎識去 阿豬阿狗都做frd子 又鍾意成班人圍威喂出去蒲 好難唔幾個月就散wo 都係探求快餐愛情 呢個唔夾就換下個 都唔係真心想行落去嘅 難聽啲講句心智未成熟
其實都有得救 係睇你有冇心去彌補姐 矮同樣衰咪研究穿搭整個企企理理嘅髮型 係外觀上都好大轉變 人工低性格毒咪學啲技能做副業增加額外收入 對女方細心啲 加倍對女方好囉 同埋性格好係好重要 咪撚有大男子主義
唔好以偏概全 大把大陸妹都會要你洗錢送呢樣個樣 ching去睇下抖你個音啦 啲大陸妹成日都po條仔送名牌袋衫車送樓 溝大陸妹wo 你又負唔負擔得起
如果樓主冇諗過揀car girl依type嘅女仔 好心你就唔好咁多廢話
唔係中產根本溝唔到女
唔覺喎 大把公屋仔都揾到女
鬼叫你唔係處男咩
所以香港死得更快,就係男人𨳊痕之過。
遍地支那,你碌𨳊都有陣支那味
自己檢討下啦~
人哋又窮又MK讀屎片做跟車都有女食。
有咩理由連燈仔冇女吼? 咪同我講笑。
咁你變性做女人咪得人生贏家
有乜唔明?証明毒撚仲衰囉
明明港女先係個問題嘅根源仲好意思怪返個男人
大把港女嫌港男廢唔揀 開啲條件高到唔知點先達成得到啲港男先被迫要揾大陸妹過生活
咁計全世界d女都貪
起碼大陸女明碼實價
同埋大城市其實都好多女高質
大陸妹幾好喎 大陸婆就衰姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞