香港女仔就係贏男仔一樣野

46 回覆
10 Like 22 Dislike
男人做就唔係美德黎,冇人欣賞
唔使揾方法
唔係
係靚仔做乜都靚 著爛布都靚
柒既點都柒
曬氣啦 所以唔扮
想知心口點扮
買個假奶返黎攝係前面
再加查少少有色唇膏,咀唇有少少色sharp好多。
講出左連登仔諗野得一同零

連登仔名言:
一個有料既人周圍既環境幾不利都係成功
一個廢人就算周圍既環境幾有優勢都係失敗
有架

日日咁hea出街 原本可以有既機會都無埋
膚淺啲講句 同你唔熟緊係睇外表再決定深唔深交啦
唔係話要你好靚仔 or 花枝招展
但至少企理乾淨
眉毛亂就修眉 梳番整齊個頭 花少少時間諗著咩衫睇落會順眼
真係見過有啲油頭油面 著衫奇怪到唔敢望(e.g. 中國紅外套 過度oversize t shirt 皮膚差但洗面都懶
希望多啲人keep住你呢個思想
少啲撚樣爭飯食
贏有閪
我個頹look就係唔想人望我,就算望到我都唔在意
做咩事要俾人望,有翻d私人空間唔好咩?
你打扮到咁靚仔做乜,食食下飯隔離枱講起你有獎攞?
三五識七惹d人撩你好過癮?阻到自己之餘影響到人地生活就唔好啦
唔係塊閪咩?
女仔矮冇問題,但係如果男仔矮嘅話就冇人會鍾意
冇米七仲想識女打一世飛機啦
係冇米八就已經88
條眉本身就好靚
扮都冇撚用 本身香港做女人都屈過男人好撚多 永遠屎都係留返比男人食
男女基因差唔多,點會男人就多柒頭過女人
而且亞洲男人輪廓比女人明顯突出,平均嚟講反而更有可能順眼過啲女人
但事實係無論行街定睇IG定上交友app,擺得落口嘅女人明顯多過男人好多
根本就係女人會認真打扮set頭化妝減肥,男人懶得咁做就話鍾意打扮襯衫護膚嘅就係死gay佬,人地屌到囡就話啲女人係雞係外貌協會,啲靚仔係fuckboi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞