我係一名著藍色制服嘅公僕:做港人已經夠辛苦,仲要加政治,放輕鬆下啦,香港人

419 回覆
57 Like 2403 Dislike
做港豬就係令到我地無晒反抗意志既兇手,講到做港豬就係一生既追求咁,我屌你老母,真香港人唔可以再比人當豬
冇人要你識政治 冇人要你識好多嘢
市民對警察既要求從來都係好低
唔洗你乜撚忠誠勇毅 唔洗你吹到愛國愛港
甚至唔洗你有幾醒有幾勁
你只要 守警例 執法一視同仁
著件制服 做返警察紀律部隊有既中立 情緒 專業
犯法既人 包括藍屍 警察自己 都要拉
唔好咁撚多藉口
咁撚多制服咗之後仲打
咁撚多不必要情況出椒同打
冇一個有後果 至今係冇一個有後果
咁撚多反政府就拉到打到盡 狂開槍
支持政府就唔理輕易放過 搭膊頭護送離開
對市民郁啲就兇人 爆粗 打人 拎槍開槍
對同袍無限包容包庇支持 成支黑社會咁講義氣
講你哋做唔啱 話你哋做錯既 就話全部假新聞抹黑
你真係紀律部隊咩 根本成班都已經唔係紀律部隊
你打咁撚大篇廢話有撚意思咩
香港人係唔會原諒你哋呢啲垃圾
冇人會尊重你哋
呢一代 下一代都係會繼續仇視蔑視你哋
放鬆吓?放你老母鬆
On9
咁打左科興未啊屌你老母
收皮啦
721 831關乜春做得好唔好事
兩單嘢係中共港府警方策劃同發動對香港市民嘅恐怖襲擊
831有乜理由要做多餘動作,拉咪得囉

Dllm
可能講緊放鬆屎眼呢
死黑警 新屋嶺強姦犯 槍殺學生殺人犯
港豬形警甴
屌hi錯負皮
打完人叫人算啦

偷完人野叫人忘記啦
「 我唔識政治,我只係一個凡人
若果我唔係做而家呢份工,作為80後嘅我我都會走出黎。」
不過開工果陣見到人都係會照打 伙記點樣濫權濫暴我都唔會出聲
我無辜嫁 唔好清算我呀
警建吞
食屎狗做狗又唔敢直接講 咩著藍色衫公僕
收嗲啦 屌你老母

要抒發感情自己寫日記啦 著住藍衫咁撚多野講 做狗咪扮人啦
藍色曱甴
大家見到「藍色制服」嘅反應:

網絡上嘅「藍色制服」反應:

現實中嘅「藍色制服」反應:
網上屌喇媽
現實就唔該阿sir
打人挖眼屈手果時又唔見放鬆下?

721就識放鬆喇?
都估到一定又係叫大家咪「政治上腦」

我唔識政治,我只係一個凡人,我中意聽LMF,中意淘寶,中意睇100毛,中意睇Marvel,中意去日本,中意自己中意嘅,做港人已經夠辛苦,仲要加政治,咁過日子真係好攰。唉,放輕鬆下啦,香港人。
先去爆721內幕再講
Consulum出post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞