我係一名著藍色制服嘅公僕:做港人已經夠辛苦,仲要加政治,放輕鬆下啦,香港人

419 回覆
57 Like 2403 Dislike

每個月都做下樣扮辛苦
係冇用架 柒狗
佢呢篇文既target 觀眾係個堆偽善賤種
普通人基本免疫 甚至叫佢地收皮
但偽善賤種會用呢篇文去聲稱黑警都係人 「好慘」etc
點會唔得呀
王俊彥抹黑足4年
一辭職打篇西文就變「良心記者」 啦
出現了
傳說中的港猪
仲要成篇好Proud眾人皆醉
收皮啦,對一件事有立場係代表一個人有思考,好過你呢D“放鬆D,思考不累嗎”既豬
同埋睇佢思維,仲中立只係中共冇比真正既利益享受佢姐,有既話應該會講射死市民都做錯到
*都冇
做得狗就收皮啦,遲早清算你全家
社會有一個概念好錯!

就係將犯左法列為錯誤。

你諗沙地阿拉伯苦待女人就會覺得佢地唔岩
你唔會話d女人想讀書番工係該死。

同樣都係犯法,點解你會有唔同感受?

答案係:法律並不能使人善良。人生存不能只靠服務法律。人既靈魂係有需求,淨係守規矩同食飯係滿足唔到。
屌你老母死賤種
你覺得佢係「港豬」已經被佢篇文帶到風向
佢呢篇文就係要營造個「港豬形象」出黎合理化佢地打份工
黑警濫用暴力 開槍殺人 浮屍 做政治打壓工具
然後政權包庇
換轉是你個仔比人殺左 你會點諗
呢個仇記幾世 遲早清算你班仆街
想洗底? 殺哂香港人 換哂啲大陸人嚟咪得lo
中意聽lmf 淨係聽中左頭獎?
公務員On9真係唔係扮
走出黎做元朗白衣人
因為係寫比偽善賤種睇
公務員係食屎狗
為垃圾政府打工 你地要感到羞恥
收皮啦咁撚多嗲
死差佬賤種你老母晚晚比狗屌
特登寫出黎扮架
成篇文宗旨都係叫你咪再分黃藍 / 政治上頭
又係扮晒講道理嘅狗....點解仲未認清根本無可能洗白,為份人工出賣良心咪認咗佢囉,我可能仲無咁鄙視呢條友,扮晒無奈覺得唔關自己事咁真係好撚嘔心
你全家吊頸死我咪開心一陣囉你老母臭閪
你係撚凡人,你係畜生係一頭狗咋,快D 去仆街死咗去咪害人
做雞想攞貞節牌坊
721 831
721 831
721 831
721 831
721 831
屌你老母 周梓樂 陳彥琳以後返唔到屋企 你有乜撚野資格叫人放鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞