又一單撞死完隻狗走左去,不得好死!!!

143 回覆
6 Like 47 Dislike
賠唔起就咪學人揸車啦
撞死雀你會唔會停?老鼠呢?曱甴呢?
你拎依啲同隻狗比?你養開老鼠定曱甴?
樓主寧願撞到嘅係自己及其家人而家香港啲細路唔知仲有無得救
我揀撞埋你老母到,隻狗會死
依家又唔洗賠, 撞完最多整車
煞車係有距離
冇可能即停
落斜起碼要收油先,撞都撞得無咁傷啦
咁雀呢???????
倉鼠唔撚係生命呀?雖然20蚊有一隻,但你冷血架?心理變態架?曱甴唔係生命呀?螞蟻唔係生命呀?你咁撚自私都有嘅

我唔係想屌你,只不過係想你理解下道德高地唔係咁企會選擇撞自己同家人嘅人我建議你先同你老母討論下哩個問題再去學車
我淨係知你無得救
落斜唔快幾時快? 唔洗加油都照去
佢話收油無話落brake
即係都仲俾緊油
我個垃圾站出面條斜路,入4波唔俾油上撚到60英里,有狗衝出嚟應該得樓主剎得停
念力剎車
如果收唔切你會選擇撞落人地架車多啲?一陣死咗人咁點算
咁狗狗得意咁多
睇返#9
佢選擇咗炒自己家人都要救狗
揀自己受傷 起碼隻狗唔洗死先
有咩問題先?
你係咁針住我 話我會撞人都唔撞狗係乜事?
你咁撚自私 你襯條例未生效去撞返幾會動物先囉
佢而家唔係講緊特登去撞隻狗喎
係如果迫於無奈要喺隻狗同自己屋企人之間揀
佢會揀屋企人啫 咁都叫自私咩?
你點確保到撞人一定只係受傷唔會死?如果因為你選擇撞人後面幾架車攬炒咁點
我同事上年落雪剎唔停,四十英里剎落去到撞就唔知幾多,隻腳同條頸而家都未好,你忍心見你家人咁?我成人都話硬啲,細路bb chok一chok就係咁先
你問我十次我會答你一百次一千次炒死隻狗
我好奇你啲寧願炒屋企人嘅係咩諗法姐
你又知你今下炒落去你只係傷少少?
想睇香港落雪
唔通你可以揸車揸到避狗而炒到自己殘廢?
Mouse Live matter
同我講道德高地
拎撞死隻狗同炒自己再加屋企人,再加無限後遺症黎比較,個天秤根本唔平衡
根本就想我屈服揀撞死狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞